SPEKTAKL INTIMISSIMI ON ICE ODRŽAN U VERONI

TAN_3994Multimedijalni spektakl na ledu Intimissimi on Ice je spoj klasične i zabavne muzike, mode i lepote, a ovogodišnji spektakl održan u velelepnom ambijentu rimske Arene u Veroni predstavljen je kroz emotivno putovanje dva aktera. Glavne uloge poverene su najvećim svetskim imenima, olimpijskim prvacima u klizanju – Carolini Kostner i Stephanu Lambielu. Drugi po redu spektakl na ledu nazvan je Senke i svetlo – tajna želja.

DAN_7577

SEB_6910Patricia Field, čuvena kostimografkinja i oskarovka, žena koja je dala pečat holivudskim serijalima i filmovima Sex i grad, Đavo nosi Pradu, Ružna Beti, Ispovest kupoholičarke…bila je i dizajner kostima za ovogodišnji spektakl na ledu, a inspiraciju je našla u Intimissimi kolekciji za jesen i zimu 2015.

DAN_5865

Transparentna scenografija dramatičnim kontrastima predstavila je igru svetla i senke. Intimissimi on Ice jedini je made in Italy spektakl, a zvezda večeri bila je britanska pop pevačica Ellie Goulding koja je uživo, pored devet svetskih prvaka opere, pratila evoluciju priče na ledu, učinivši nastup klizača još spektakularnijim.DAN_7992

U ovom spektaklu učestvovala su 4 olimpijska šampiona u klizanju, 6 svetskih šampiona u iganju na ledu, 7 evropskih šampiona u igranju na ledu, 9 svetski poznatih operskih pevača, dok je 12.000 gledalaca prisustvovalo svakoj od večeri. Više od 180 sati vežbanja bilo je potrebno da bi se pripremili skejteri na ledu, u Areni je bilo postavljeno 1.200 kvadratnih metara leda, specijalne efekte davalo je čak 300 različitih svetlosnih jedinica, a na projektu je radilo više od 220 ljudi.TAN_3783

Na Intmissimi on ice red carpet event prisustvovale su svetske zvezde modne, filmske i muzičke scene, među kojima je bila i Irina Shayk, svetski top model koja je svoju karijeru započela kao promo model brenda Intimissimi, a kasnije postala i njegov ambasador, Julia Roitfeld, Carol Alt, Eva Herzigova, kao i tri svetske modne blogerke – Linda Tol, Eleonora Carisi i Patricia Manfield. Događaju je prisustvovala i ambasadorka Intimissimi brenda u poslednje dve godine, izraelski top model Shlomit Malka u pratnji osam muza predstavnica #IamAStory projekta.

Foto: Intimissimi press