SPORTSKI FUTURIZAM H&M STUDIO KOLEKCIJE ZA JESEN-ZIMU 2015.

FrontHM2

Kolekcija H&M Studio za jesen-zimu 2015. prikazana je na nesvakidašnjoj reviji u Velikoj palati u Parizu, u posebno napravljenom ambijentu koji je podsećao na površinu Meseca, i gde je pista bila okružena svemirskim letelicama. Reviju je otvorila ikona stila i muzički producent Karolin de Megre, koja je pistom prošetala kao prva žena koja je sletela na Mesec, a onda je ušla u svemirsku kapsulu i započela svoj DJ nastup, označivši početak revije.
Među modelima koji su nosili odeću iz ključne kolekcije H&M za jesenju sezonu, u kombinaciji sa funkcionalnim komadima i nakitom, bile su sve popularnija Kendall Jenner, Gigi Hadid i Edie Campbell, a  Solange Knowles, Audrey Tautou i  Noomi Rapace, bile su neke od zvanica u prvom redu na ovoj reviji.

Modno sletanje na mesec u režiji kompanije H&M uživo je gledalo oko 600 međunarodnih urednika i gostiju, a brojni poklonici mode reviju su pratili uživo, na sajtu hm.com, dok je počasna voditeljka bila francuska modna novinarka i prezenterka Aleksandra Galovanov.

Jakne i kaputi sa zakopčavanjem na rajsferšlus i uske pantalone preneli su sa piste sportski duh kolekcije H&M Studio za jesen-zimu 2015, a konfekcijski komadi i haljine od lureksa oživeli su futurizam u punom sjaju, zajedno sa praktičnim komadima kao što su jakne sa kapuljačom tipa anorak i kombinezoni sa prednjim kopčanjem na rajsferšlus.

H&M Studio je ograničena kolekcija kompanije H&M koja sadrži glavne komade odeće za sezonu i koju kreira poseban tim dizajnera. Kolekcija za nastupajuću jesen od 10. septembra biće dostupna u 200 prodavnica širom sveta.

Detalji sa predstavljanja H&M kolekcije za jesen-zimu 2015. u beogradskoj Kinoteci.