U GUESS MODELIMA OTPUTUJTE NA NAJLEPŠE SVETSKE PLAŽE

Kolekcija za proleće-leto 2016. brenda GUESS savršeno reflektuje atmosferu bajkovitih predela najlepših plaža na svetu, od Brazila i Copacabane, francuske rivijere do spektakularnog italijanskog ostrva Kapri.

Copacabana
Tropical city look je osmišljen za sve globe‐trotting moderne devojke sa sportskim ali i glamuroznim smislom za odevanje i crpi inspiraciju iz pulsirajuće energije i vitalnosti čuvenog Rio de Žaneira. Komadi, obeleženi ikonik krojevima i tehničkim materijalima za isticanje seksi figure, su oživljeni tropskim printovima, motivima leoparda i botaničkim inspiracijama. Nijanse od rajsko zelene do boje frozen papaje i koktel roze, podsećaju na pop boje tipične za Brazil.

Riviera Lifestyle
Pod jarkim suncem francuske rivijere, Guess žena se izdvaja kao ikona čiste ženstvenosti, zavodljiva u lepršavim svilenim i prugastim čipkastim haljinama. Modeli su neodoljivo francuski – Fleur de la Mer i BB zahvaljujući printovima, dok se mediteranski šarm ogleda u zemljanim bojama u kombinaciji sa cvetovima mandarine i jorgovana. Opušteno i razigrano raspoloženje prožima mušku odeću od ultra-lakih tehničkih materijala za potpuni komfor.

Capri
Capri je savršena ostrvska destinacija. Izgled senzualnih plaža je naglašen prirodnim tkaninama kao što su svila i pamuk, macramé čipka, dok printovi svetlijih boja doživljavaju kulminaciju kroz cvetne dezene. Papagaji i jungle paterni naglašavaju osećaj slobode, dok se specifični tonovi plave ogledaju u kristalnoj vodi mora.

Foto: press