UPOZNAJTE TUBULAR – NOVU ULIČNU IKONU

CI4A9135Posle Pariza, Londona, Milana, Njujorka, Atine i drugih velikih evropskih gradova, odličnom gradskom žurkom u klubu “Dragstore” i beogradskoj publici predstavljen je Tubular, nova ulična ikona adidas Originals. Tubular je nova urbana obuća za jesen/zimu, savršeno dizajniran spoj funkcionalnosti i estetike. Stvorili su ga najkreativniji umovi adidas brenda. Svoju originalnost pronađli su u svetu sporta i kanalisali je kroz smelu novu siluetu koja je aerodinamična i čvrsta. Tubular je odraz  kreativne, inovativne filozofije adidas Originals brenda. Prefinjen, prilagodljiv i udoban – ovo je novi pravac dizajna patika karakterističnog za brend sa tri crte.

CI4A9125

Na beogradskoj promociji nove adidas patike Tubular u klubu “Drugstore” prikazan je film čiji su glavni protagonisti parkuristi na simboličan način predstavili sve karakteristike ovog modela patika. Centralni događaj večeri bio je performans plesne grupe poznate beogradske koreografkinje Ivane Tabori Obradović čiji su akteri na originalan način dodatno približili prisutnima stil koji sa sobom donosi Tubular.

Nova patika je izbor, kako kreativnih ljudi širom sveta, tako i brojnih ličnosti iz urbanog života Beograda i regiona, među kojima su: pevačica Sara Jo, džez muzičar Vasil Hadžimanov, glumica Jelisaveta Orašanin, umetnik Viktor Kiš, mladi glumac Slaven Došlo, grafiti umetnik Andrej Žikić Artež, pevačica Ida Prester i fitnes instruktor Emil Pavelkić.

tubular pozivnica

Iako je reč o lansiranju još jednog od modela linije adidas Originals, izabran je neuobičajen način za to, a kreativni koncept osmislio je beogradski dizajn studio DesignBüro, koji je imao zadatak da događaj osmisli kao neku spekatakularnu izložbu patika. Kampanja je imala za zadatak betonske površine u eksterijeru i u enterijeru te su stoga i same pozivnice bile imitacija betona. Baš zbog tog koncepta klub “Drugstore” bio je idealno mesto za ovaj događaj, u koji je ubačeno dosta scenografije, jakih reflektora i sve je izgledalo spektakularno.

Foto: press