UZ OVAKAV EUCERIN POKLON ZIMA JE ZAISTA SJAJNA

Kada su u pitanju novogodišnji spiskovi želja stručnjaci savetuju da je najbolje dati prednost onim očekivanjima na koja možemo da utičemo. Biti lepa – svakako je jedna od želja koja treba da se nađe na spisku želja i ciljeva za predstojeću nam 2018. A Eucerin se pobrinuo da ovo bude baš sjajna zima! Vaš zadatak je da odete u omiljenu apoteku, kupite svoju Eucerin anti-age kremu ili serum iz Hyaluron-Filler, Volume-Filler i HyaluronFiller+Elasticity linija i poklon je vaš! Možete da birate između srebrnog i zlatnog nesesera, a kako biste znali koji da odaberete evo male pomoći:
– srebrni neseser sadrži Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu za suvu kožu od 20 ml, noćnu kremu iz ove linije u pakovanju od 7 ml idealnom za putovanje i tupfere za skidanje šminke.
– u zlatnom neseseru očekuju vas Eucerin Hyaluron Filler+Elasticity dnevna krema od 20 ml, noćna krema iz ove linije od 5 ml i tupferi.
Ponuda traje dok traju zalihe nesesera u bolje snabdevenim apotekama, a više informacija potražite na www.eucerin.rs u rubrici Kupite pametno.

Foto: press