Armani Prive – od lične priče do ekskluzivnosti

Kao odraz duha koji je utkao u svoje odevne kolekcije visoke mode, Giorgio Armani je 2004. godine kreirao liniju mirisa Armani Privé. Nadahnut istorijom parfema i bogatstvom prirode, koristi samo najbolje sastojke koji prizivaju jedinstvene priče. Svaki je miris odraz vrhunskih umetničkih veština. Kao što je haute couture haljina predivna iz svakog ugla, svi aspekti mirisa su u savršenoj ravnoteži, kao odraz beskompromisnog postignuća. Armani ceni „umetnost dobro obavljenog posla“ i „smisao za detalje“ u kombinaciji sa preciznošću, unikatnošću i jedinstvenošću koje svaku njegovu kreaciju čine predivnom i drugačijom.

Lična priča pretvorena u čistu ekskluzivu

 Savršen kroj, umeće kreiranja i kreativnost temelji su visoke mode, a na isti način nastali su i Armani Privé mirisi. Prvobitno je Giorgio Armani ove mirise zamislio kao poklon svojim prijateljima i voljenim osobama. Kao znak pažnje. Znači, reč je o sasvim ličnoj priči prožetoj emocijama, nadahnućem, slobodom i intimnošću. Armani Privé kolekcija parfema vremenom se razvila u projekat koji izuzetno verno predstavlja kreatorov mirisni i čulni svet. Mirisi se, baš kao i kolekcije visoke mode Armani Privé, temelje na jednostavnim linijama, izuzetnim komponentama i neizostavnim detaljima. Odišu snagom, prisutnošću i senzualnošću. Armani ništa ne prepušta slučaju, jer to je jedini put ka izuzetnosti.

S obzirom na to da je ovo izuzetno lični projekat, želeo sam da posebno izdanje zadrži notu ekskluzivnosti u što većoj meri. Zato sam u sklopu projekta kreirao ekskluzivno izdanje vrhunskih parfema prožetih daškom egzotike. Svaki od njih priziva određeno raspoloženje i kreira posebnu atmosferu dalekih zemalja – izjavio je svojevremeno Giorgio Armani.

Mirisi Armani Privé dostupni su u četiri kolekcije: Les Eaux, La Collection, Les 1001 Nuits, i Les Terres Précieuses, a deo kolekcija stigao je i u Srbiju, u dve Sephora parfimerije u Beogradu – u šoping centrima Ušće i Galerija.

Cene:
Armani Prive Pivoine Suzhou, edt, 100 ml, 17.941 dinara.

Armani Prive Vetiver Hiver, edt, 100 ml, 17.941 dinara.

Armani Prive Pivoine Suzhou, edt, 100 ml, 17.941 dinara.

Armani Prive Rouge Malach, edp, 100 ml, 33.050 dinara.

Armani Prive Bleu Lazuli, edp, 50ml, 22.427 dinara.

Armani Prive Bleu Turquoise, edp, 50ml, 22.427 din.

Armani Prive Oud Royal, edp, 100 ml, 29.699 dinara.