Boje za doček leta

TH_SD_Mix_mLeto i jaka svetlost ističu intenzivne boje; one nam prijaju, imamo potrebu da se okružimo snažnim tonovima i živim dezenima koji se poistovećuju sa našim dobrim raspoloženjem. Dizajneri, izuzetni poznavaoci ljudske psihologije, koriste boje u oblikovanju predmeta za upotrebu na način na koji će nam one omogućiti nove doživljaje, a naročito nas izazvati da se sami upustimo u igru kolora. Kolekcije posuđa i detalja za kuću prikazanih na ovoj stranici, osim što objedinjuje moto „živele boje“, povezuje i činjenica da svako može da bude dizajner svoje postavke jer se pojedinačni elementi s lakoćom kombinuju.

TH_SD_Gratin_m

VB_AnmutMyColourLE_8e4fcb658d013Azurnoplava, jabukazelena, jagodacrvena, malinaružičasta, limetazelena, limunžuta, menta, narandžasta… sve su ovo pozivi za letnju igru bojama – upustite se u eksperiment u kojem nema grešaka!

Pronto_Colour_Wall - CopyPronto Colore, kolekcija porcelanbskih tanjira brenda Kahla, odlikuje se fleksibilnošći jer se svaki komad može kombinovati zahvaljujući bojama koje su na njemu i koje se prenose na prugasti koloritni spektar šolja.

TH_SD_Farbglas_m

5733_5734_5731_5732_5730_BOTTICHELLI_a_sommer2014

Foto: ASA, Rosenthal, Kahla, Koziol, Villeroy&Boch