CHANEL N°5 Kalendar – 27 kutijica iznenađenja

chanel advent kalendar 2021 N5

Ako mislite da ste do sada videli sve najlepše praznične beauty advent kalendare, znači da se još niste upoznali sa Chanel verzijom. Čuveni miris ovog francuskog luksuznog brenda Chanel N°5 ove godine slavi 100. rođendan i za ovu značajnu godišnjicu, u znak pažnje praznična kolekcija je kulminirala kreiranjem N°5 Kalendara.

27 kutijica – od 5 do 31

Dizajniran kao ogromna bočica popularnog mirisa, N°5 Kalendar dolazi upakovan sa 27 kutija, numerisanih od broja 5 – u čast N°5 parfemu do 31 – u znak sećanja na Chanel glavnu adresu u Parizu, Rue Cambon 31.
Svaka kutija u kalendaru sadrži kultne proizvode koje je proslavila Gabrielle Chanel, osnivač brenda, uključujući ograničeno izdanje Rouge Allure ruževa inspirisano N°5, bočicu Le Vernis u novoj nijansi crvene i bočicu N°5 Eau de Parfem, kao i narukvica sa brojem 5, jedinstvenu snežnu kuglu i nekoliko drugih nikad viđenih dodataka dizajniranih samo za tu priliku.

Ne čekajte još 100 godina!

N°5 Kalendar je limitirani proizvod, u ograničenim količinama, te je poruka bila “ako ovo propustite, verovatno ćete morati da sačekate još 100 godina za sledeću verziju”!

Ali…

Ali, ovaj kalendar, vredan nešto oko 800 eura, razbesneo je sve koji su ga kupili. Naime, od 27 kutijica u kojima bi trebalo da se nađe neki beauty Chanel proizvod, makar i u mini izdanju, mnoge je čekalo iznenađenje. Zapravo, bili šokirani šta se našlo u svakoj od kutijica. Pored kultnog Chanel N°5  parfema, od beauty proizvoda bio je tu još i lak za nokte, ruž, krema za ruke, i minijaturni Chanel N°5, a ostalo su bili razni detalji koji se obično koriste kao promo ili press materijal. Na primer, mini platnena vrećica sa natpisom brenda, samolepivi stikeri, narukvica od končića sa žigom brenda, blokčić, metalni držač za papirne novčanice u vidu broja 5… Što bi neko rekao, kao da je bilo veliko čišćenje magacina ove čuvene francuske kuće.

A onda je usledilo još nešto…

chanel N5 advent kalendar 2021 xmas

chanel_N5-advent-kalendar-za-2021

Nakon fijaska sa advent kalendarom, zbog čega je kuća Chanel blokirala brojne korisnike društvenih mreža koji su javno iskazali svoje nezadovoljstvo, u Kini je osvanulo ovo:

Foto: CHANEL Beauty press