12 novih Chanel mat nijansi ruževa

Ove sezone mnogo Chanel make-up proizvoda u znaku je baršuna/pliša, mekih, nežnih tekstura, a među njima je i nova Rouge Allure Ink Fusion kolekcija ruževa za usne. Nova linija ruževa je mat efekta, tečne teksture, u 12 jesenjih “dubokih” nijansi, u bojama koje se odmah stapaju sa usnama – od nude preko nežnoroze, crvene pa do boje vina.
Chanel Rouge Allure Ink Fusion kreirani su da izgledaju kao drugi sloj kože, intenzivnih, ultra mat boja, veoma postojanih da ostaju netaknute ceo dan, bez ikakvog osečaja težine na usnama.
Tečna tekstura je mešavina polimera i gela, obogaćena mekim uljima, lako klizi preko usana, nežan je poput svile pa imate utisak kao da ništa na usne niste ni naneli.

Pri nanošenju, prvi utisci mogu biti varljivi. Kremasta tekstura učiniće vam se previše uljanom, a ustvari je ispunjena neprimetnim matirajućim silikatnim mikro-perlicama za baršunasti efekat pri dodiru sa usnama.
Boje su novog intenziteta – živahne, intenzivne i duboke… Svaka nijansa otkriva svu svoju snagu na usnama uz pomoć velike koncentracije ultra-finih pigmenata, a s obzirom na to da je reč o mat finišu ovih ruževa, u formulu je dodata antioksidacijska kombinacija drveta sappan i vitamina E te su usne ujedno zaštićene kako bi ostale meke i svilene. Vodootporna tekstura savršeno se prilagođava prirodnom pokretu usana i ostaje na njima tokom 8 sati. Pakovan je u elegantnu providnu bočicu poput peskiranog stakla, sa crnim mat zatvaračem.
Cena: 4.170 din.

Foto: CHANEL Beauty press