DARPHIN Stimulskin Plus linija ima 3 noviteta

darphin stimulskin plus krema za oči

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal linija ove zime predstavlja nam tri noviteta – serum, bogatu kremu i kremu za delikatnu kožu oko oka i usana. Biljke imaju svoju inteligenciju, kažu stručnjaci, a francuska kuća kozmetike Darphin odavno je prepoznala tu botaničku intelegenciju, udružio je sa tehnologijama viskoke preciznosti kako bi iz biljaka dobio čiste aktivne sastojke i inkorporirao ih u ove “pametne” molekule. Tako se dobijaju formule koje čuvaju vitalnost kože.

Botaničko blago Darphin formula

“Morski dragulj” je retka alga, otkrivena u moru oko Filipina, koja podstiče produkciju kolagena. Upravo ona je važan deo botaničkog blaga brenda i ekskluzivni je sastojak Stimulskin linije. Sa novim formulama prestižne Stimulskin linije, ovaj dragulj za kožu sada je udružen u “trio mladolikosti” sa peptidima, koji kolagenu prenose poruku za repliakciju i algom laminarijom. Biljni sastojci su na jedinstven način, metodom „deep infusion oil“ ekstrahovani u ulje semena grožđa, odabrano zbog biokompatibilnosti sa kožom, kako bi se olakšao put atkivnim komponentama ka dubljim slojevima kože.

Darphin Stimulskin Plus – Absolute Renewal Serum

Serum nad serumima, svilenkaste teksture, sa dokazanim delovanjem na revitalizaciju kože, pomaže da bore i borice nestanu ili budu manje vidljive. Koža deluje čvršće, a konture lica nežnije i podmlađene. Uz “morski dragulj”, tripeptide i algu laminariju, serum sadrži i ekstrakt smole biljke Commiphora mukul, sa dokazanim delovanjem na suzbijanje enzima, koji razgrađuju kolagen, i podstiče stvaranje novih elastičnih vlakana. Formula seruma je od 95 odsto sastojaka priprodnog porekla. Cena: 35.998 din.

Darphin Stimulskin Plus – Absolute Renewal Rich Cream

Ovo je krema koju će zrela i suva koža obožavati. Uz sve blagodeti botaničkih aktivnih supstanci, koje se bore za čvrstinu i elastičnost kože, ova raskošna krema, koja se stapa sa kožom, sadrži ulja baobaba, kokosa i semenki bundeve koji obezbeđuju svileni osećaj na licu i nahranjenu, hidriranu, zaštićenu kožu. I krema sadrži 95 odsto sastojaka priprodnog porekla. Cena: 32.699 din.

Darphin Stimulskin Plus – Absolute Renewal Lip and eye countour cream

Za delikatnu kožu oko oka i usana, uz preporučenu masažu koja će pospešiti delovanje ekskluzivnih sastojaka, ovo je luksuzna, brzoupijajuća krema, koja može da za nekoliko nedelja preporodi izgled celog lica, jer naše oči će izgledati odmornije i blistavo, a koža oko usana nežnije. Kreme za kožu oko očiju i usana postiže klinički dokazane rezultate:

– ublažavanje tamnih kolutova vidi se odmah

– umanjenje mimičnih bora oko oka vidljivo je za par nedelja

– učvršćivanje kože gornjih kapaka na očima.

Na usnama, gde je koža podjednako nežna, tanka i nezaštićena, krema postiže ublažavanje bora oko usana i finih borica iznad njih, koža postaje jača i čvršća, a cela regija poprima nežniji, podmlađen izgled. Krema svoj pun efekat dobija nanošenjem masažerom, kojim se pospešuje mikrocirkulacija zona oka i usana, smanjuje otečenost i aktiviraju okrugli mišići za bolji tonus. Rezultat? Lepši, odmorniji, podmlađen izgled zone oka i usana i puno uživanje u jedinstvenim Darphin teksturama i mirisima. Cena: 16.907 din.

darphin Stimulskin Apsolut Renewal Lip and Eye Contour krema za predeo oko očiju i usana

Foto: Darphin press