Diptique praznične sveće

crop-holiday_retailer_2000x400

Iz kuće Diptique stižu tri nove praznične sveće posvećene božićnim i novogodišnjim praznicima, novih ekskluzivnih mirisa, u sjajnoj ambalaži.

Le Roi Sapin (Božićno drvce) je onaj miris kada se jelka unese u kuću i zamiriše mirisom svojih iglica. Nova Sapin sveća je bogatog mirisa četinarske šume pomešanog sa aromom smole, kedrovine i pačulija. Otuda se ona čuva u zelenoj čaši.Épices et Délices (Slatki začini) otkriva jedinstveni recept za gurmansko uživanje. Miriše na vruć kolač sa đumbirom, premazan anisom i poprskan zvezdastim anisom. Ova aroma je u crvenoj ambalaži. Un Encens Étoilé (Iskričavi tamjan) je miris kristalno prozračne elegancije u kojoj prepoznajete miris mraza, snega, iskričave note tamjana, a u pozadini priziva božićne pesme. Miris karanfilića ubacuje se u spiralne nalete mirsterioznog tamjana i slatke vanile. Ovaj “ledeni” miris je u plavoj čaši.


I Diptique BAIES sveća je stigla u novom, prazničnom ruhu, obučena u svečanu crnu čašu – crnoj keramičkoj čaši je i vosak crn sa svojim prepoznatljivim mirisom kreiranim još 1983. godine, dok je Diptique bio još mlad. Taj miris čuva note buketa ruža začinjene listovima kupine. Sveća Baies korespondira mirisom sa toaletnom vodom L’Ombre dans l’Eau, a praznično pakovanje za 2016. je jedna od velikih Diptique sveća od 1.500 g, u posebno dizajniranoj kutiji. Cena Baies sveće od 1.5 kg je 33.500 dinara, dok su ostale tri praznične sveće pakovane u čaše od 190 g, a cena svake je 7.750 dinara. Diptyque sveće ekskluzivno se prodaju u beogradskoj Metropoliten parfimeriji.

Foto: press