Embryollise kolekcija stigla u Srbiju

Kada jedan proizvod formuliše dermatolog, prodaje ga farmaceut, a pri tome je već 70 godina favorit make-up umetnika, to mora da je nešto posebno. Posebna zaista i jeste ta čuvena Embryolisse Lait-Crème, ona krema na koju se odmah pomisli kada se bilo gde u svetu spomene “francuska krema”. Nega treba da sadrži samo neophodne aktivne supstance, potrebne koži da bi ostala zdrava i lepa – ni manje, ni više od toga. Ova tako jednostavna filozofija jednog dermatologa ustanovljena još 1950. godine i danas čini suštinu brenda Embryolisse.Embryolisse-skincare-kolekcija-srbija-krema cena

Danas, 70 godina kasnije, Embryolisse se i dalje drži principa na kojima je zasnovana.

Tolerancija: Količina aktivnih sastojaka svih Embryolisse preparata pažljivo je odmerena, prema principu – samo neophodni sastojci, u izbalansiranoj koncentraciji. Tako se izbegava zamor kože i podiže nivo tolerancije.

Efikasnost: Prioritet se daje sastojcima prirodnog porekla, sa dugom tradicijom upotrebe u kozmetici, poreklom iz cveća ili voća – ši buter, aloe vera, soja, pčelinji vosak, hijaluronska kiselina ili kolagen. Težnja brenda je da se udeo prirodnih sastojaka stalno povećava. Uz njih se koriste i dermatološki aktivni sastojci čiji su efekti potvrđeni u medicini i kozmetici. Sintetički sastojci se koriste da bi obezbedili prijatnu teksturu, dobar osećaj na koži, ali i zato što su pouzdani konzervansi koji će sprečiti kontaminaciju kreme bakterijama, ili UV filteri koji će zaštititi kožu od
sunčevog zračenja.

Uživanje: U imenu brenda sadržana je francuska reč “lisse” koja znači “glatko” – i donekle objašnajva baršunast, mek osećaj koji imate kada nanesete Embryolisse negu.

Jednostavnost: Još jedan prioritet za Embryolisse – multifunkcionalnost. Proizvodi su namenjeni jednostavnoj i efektnoj nezi kože lica i tela. Jedna od tajni uspeha “LCC” kreme je i mogućnost da se koristi za negu lica i tela, kao maska, podloga za šminku, sredstvo za skidanje šminke, nega ruku, umirivanje ispucalih vrhova kose, pa kao “after sun” i “after-shave” krema, i uvek kada je potrebna brza hidratacija i umirivanje kože.

Poverenje: Embryolisse je i danas nezavisan porodični brend, svi proizvodi su proizvedeni u Francuskoj, pod farmaceutskom kontrolom, dermatološki testirani, u saradnji sa naučnicima i make-up umetnicima. Formule su transparentne i lako razumljive svim korisnicima.

Univerzalnost: Embryolisse je podjednako dobra nega za devojčice koje traže prvu kremu, njihove mame koje žele efikasnu i jednostavnu negu koja je i dobra podloga za šminku, bake kojima je potrebna dobra hidratacija, ali i tate kojima je potrebno da umire kožu nakon brijanja. Dobro izbalansirani, Embryolisse preparati obezbeđuju kompletne dnevne potrebe hrane i vode za različite tipove kože.

A sve je počelo ovako

Godina je 1950, Pariz. U bolnici Saint-Louis dermatolog, dr Tricot, formuliše jednostavnu, univerzalnu kremu za zdravu negu kože. Nije mogao da sluti da će njegova krema i 70 godina kasnije zadovoljavati zahtevne potrebe žena celog sveta. Rođena je Lait-Crème Concentré krema. Već 1955. godine je, uz Filaderm kremu, koja je još jedan Embryolisse bestseler, upisana u francuski farmaceutski rečnik (“Vidal”), što brend sa ponosom ističe. Najpre je prepisivana na recept među dermatolozima. Preporučivali su je farmaceuti. Sa oduševljenjem su je otkrili i usvojili šminkeri, a njihovi klijenti su preneli reč o ovoj jednostavnoj, a efektnoj nezi svojim prijateljima… Tako je “LCC” krema polako rasla i postala kultni proizvod iz francuskih apoteka: delotvorna, dostupna, multifunkcionalna.

Cene:
LAIT CREME CONCENTRE – Višenamenska hranljiva hidratantna krema 75 ml, 2.500 din.
BB CREAM – COMPLEXION ILLUMINATING VEIL – BB krema za blistav ten SPF 20, 30ml, 2.650 din.
CC CREAM – COMPLEXION CORRECTING CARE – CC krema za ujednačen ten SPF 20, 30 ml, 3.150 din.
ANTI AGE FIRMING CREAM – Učvršćujuća regenerativna krema, 50 ml, 4.150 din.
HYDRA SERUM FLACON – Hidratantni serum, 30 ml, 3.300 din.
LAIT CREME FLUID – Višenamensko hranljivo mleko za lice i telo, 500 ml, 2.500 din.
LASHES & BROWS BOOSTER – Serum za jačanje trepavica i obrva, 6,5 ml, 2.750 din.
MICELLAR LOTION – Micelarni losion, 250 ml, 1.400 din.
RADIANT EYE – Osvežavajući stik za blistav predeo oko očiju, 4,5 g, 2.200 din.
YOUTH RADIANCE CARE – Krema protiv prvih bora, 40 ml, 2.200 din.