Eucerin akcija: Dani Eucerina i popusti za prolećno sređivanje kože

eucerin akcija dani eucerina april 2022

Eucerin akcija, poznata i kao Dani Eucerina, pomoći će vam da pripremite kožu za nove vremenske uslove i duži boravak na otvorenom. A kako biste uspešno obavili “prolećno sređivanje kože” u svoju rutinu nege trebalo bi da uvedete određene promene i nabavite potrebne proizvode. Tim povodom, tokom Dana Eucerina, u periodu od 14. do 16. aprila 2022. u bolje snabdevenim apotekama širom Srbije, sve Eucerin preparate, koji se nalaze u ponudi odobrane apoteke, možete kupiti po ceni umanjenoj za 20 odsto. Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja i preparate čija je cena već snižena.

Eucerin akcija olakšaće vam adekvatu pripremu kože za proleće i leto

Tokom zimskog perioda naša koža “trpela” je zbog oštrih vremenskih uslova i dugog boravka u zatvorenim prostorijama. Zato joj je sada, sa dolaskom proleća, čak i ako ste je posvećeno negovali, potrebna priprema za novu, prolećnu sezonu. Stručnjaci preporučuju:

– Redovan blagi piling, dva puta nedeljno. Osim što će vaša koža izgledati lepše i biti meka na dodir, redovno uklanjanje mrtvih ćelija sa površine obezbediće da koža bolje upija sastojake svih preparata za negu. Eucerin predlog: Eucerin DermoPure Piling gel sadrži mlečnu
kiselinu i mikročestice, dubinski čisti pore, uklanja mrtve ćelije sa površine kože, umanjuje mitisere i čini kožu mekom i glatkom.
Intenzivna hidratacija, svakog jutra i večeri. Hladnoća, vetar i suv vazduh u zatvorenim prostorijama doprineli su da naša koža konstantno gubi vodu. Nedovoljna hidriranost doprinela je i da bude osetljivija i izgleda umorno, a da bore budu više uočljive. Eucerin predlog: Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster, serum ultra-lagane formulacije, koji udružuje dejstvo hijaluronske kiseline i glicerina, dva najpoznatija i najpouzdanija “čuvara” hidriranosti kože. Kap ovog seruma ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme, obezbediće vašoj koži 24-časovnu hidrataciju, blistavost i jedrinu i umanjiti sitne bore na površini.

eucerin akcija dani eucerina april 2022
– Viša ili visoka UV zaštita, pre svakog izlaska napolje. Sunce ima mnogobrojne pozitivne uticaje na naše fizičko i psihičko zdravlje, ali izaziva i negativne posledice poput prevremenog starenja kože, pojave hiperpigmentacija, alergija…Zato u dnevnu rutinu sada obavezno uvedite
preparate sa višim ili visokim faktorom zaštite (SPF), koji će obezbediti fizičku i biološku zaštitu kože od posledica dejstva UV zračenja i takozvane HEVIS, vidljive svetlosti visoke energije. Eucerin predlog: Eucerin Anti-Age Tonirana kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ ili neki od drugih Eucerin toniranih preparata za zaštitu lica od sunca, specijalno formulisanih prema potrebama vaše kože, obezbediće joj potrebnu negu i efikasnu zaštitu i doprineti da iz upotrebe izbacite teške pudere, koji zatvaraju pore i ne dopuštaju koži da diše.

Foto: press/Eucerin Srbija