Gigi Hadid & Tommy Hilfiger

Gigi Hadid X Tommy Hilfiger_2

Supermodel i zvezda socijalnih mreža Điđi (Gigi) Hadid, u saradnji sa dizajnerom i modnom kućom Tommy Hilfiger, pokrenuće svoju prvu capsule kolekciju. Tommy Hilfiger najavljuje da će se međunarodno priznati supermodel Điđi Hadid pojaviti kao brend ambasador ženske kolekcije početkom jeseni 2016. Ekskluzivni ugovor predviđa udruživanje Hadidove sa kućom Tommy Hilfigerom u lansiranju njene prve kapsula kolekcije koju će kreirati u saradnji sa legendarnim američkim dizajnerom. Promocija je zakazana za jesen 2016, a u ženskoj kolekciji, pored odeće, naćiće se i obuća, modni dodaci – satovi, naočare za sunce, ali i nova mirisna nota. Čitava capsule linija slaviće Điđinu jedinstvenu viziju modernog stila u fuziji sa Hilfiger prepoznatljivim nasleđem “Classic American cool”.

“Poznajem Điđi i njenu porodicu godinama, i neverovatno je bilo gledati je kako izrasta u jednu od svetski najpoznatijih i najuticajnijih supermodela“, izjavio je Tomi Hilfiger podsećajući da se Điđi pojavljivala na Hilfigerovim revijama a sada će saradnja sa njom biti nastavljena kao sa novim zaštitnim licem za Tommy Hilfiger žensku kolekciju i parfem.
“Ona je prava definicija današnje ‘Tommy devojke’ – njen magnetski privlačan personality zrači svetlošću i optimizmom, a njen stil je pun samopouzdanja, besprekoran je i cool!“

Poznatija kao “social supermodel” Điđi Hadid zaslužna je za preoblikovanje modelinga u 21. veku i prekrajanje uloge supermodela u milenijumskoj kulturi. Kroz neverovatan domet svojih kanala društvenih medija ona se povezuje sa fanovima širom sveta – na Instagramu ima više od 9,8 miliona pratilaca kojima nudi jedinstven uvid u to šta se dešava iza scene, ali u njen životni stil, ustoličivši se brzo kao ikona stila. Pojavljivala se na naslovnim stranicama magazina: Vogue, W, Harper’s Bazaar, Elle, TeenVogue, Numero, Schon !, i CR Fashion Book, ali i u muzičkim spotovima i televizijskim programima širom sveta.

Gigi Hadid X Tommy Hilfiger

“Nikad nisam ni pomišljala da će mi se obratiti neko sa ponudom da dizajniram kapsula kolekciju, tako da to što mi je Tomi Hilfiger ponudio saradnju još uvek izgleda kao san. Njegova kompanija je jedna od onih koje najviše volim i čiji sam fan celog života! Tomi je vrlo jednostavna osoba sa kojom je vrlo zabavno sarađivati! Divila sam se njegovom brendu, kampanjama i stilu dizajniranja. Mislim da naša kolekcija slavi iconic Tomi lifestyle i miksuje od svega po malo – hippie-chic, sporty streetwear…, izjavila je Điđi Hadid. Kampanja za kolekciju i mirisnu notu fotografisaće se u Njujorkuće početkom 2016. godine i biće plasirana zajedno sa globalnom sezonskom kampanjom brenda za mušku i tailored kolekciju sa Rafaelom Nadalom u glavnoj ulozi.

Foto: press