H&M Home jesen bez umornih klišea

H&M Home kolekcija za jesen 2022. smatra se protivotrovom za umorne klišee. Nestale su tamnocrvene nijanse i motivi bundeve – a nova linija prepuna je modernih oblika, bogatih tonova i niza tekstura. Intenzivne boje su dosta zastupljene, kao i pruge i geometrijski oblici… dajući kolekciji i minimalistički i maksimalistički izgled, a i deluje vrlo aktuelno. I boje i geometrijski oblici, a posebno oni nedovršeni, takozvane undone forme, mogu se naći u nizu kategorija – od vaza do ogledala, uključujući i posuđe za jelo, daske za serviranje i keramičke činije za serviranje.

H&M Home

H&M Home linija za jesen 2022. akcenat stavlja na nekonvencionalnoj estetici

Međutim, nekonvencionalna estetika nije jedini uzbudljiv aspekt najnovije H&M Home linije. Lansiranjem predmeta za dom H&M Home je takođe nedvosmisleno potvrdio nastavak jednog glavnog trenda – “dekora fleka”, predmeta sa siluetama poput mrlja, koji je sve popularniji poslednjih godina. U stvari, skoro sve u jesenjoj kolekciji sadrži ove vijugave, zakrivljene, amebne oblike – uključujući poslužavnike, držače za knjige, jastuke, sveće…

Iako u ovoj kolekciji ima mnogo fanki dizajna i netradicionalnih komada, ljubitelji klasičnog jesenjeg izgleda i dalje mogu da pronađu takve komade za dom. Osim smelih boja i iznenađujućih silueta, linija za dom u ponudi ima i detalje lepih pastelnih nijansi poput tople smeđe, tamnonarandžaste i meke bež. A lagani letnji pamuk i lan zamenjen je jesenjim tekstilom – plišom, vunom i somotom od kojih su napravljene jastučnice koje treba da “greju” u sezoni pred nama. Ako ste negde u inostrantsvu, izaberite detalj za dom koji će vas podsećati na jesen 2022, kakva god bila.

Harmonija sa prirodom

Dizajneri H&M kuće poručuju da uvek u sopstvenom domu treba pronaći harmoniju sa prirodnim materijalima i skulpturalnim dizajnom. Bez obzira šta u kojoj kolekcije detalja za dom možete da nađete, mirnoću zen bašte sigurno možemo i sami da napravimo. Visoke grane u zemljanim ćupovima, na primer, uneće bar malo prirode u naš ambijent.

H&M Home jesen 2022

 

jesen 2022 home

H&M svećnjaci

home dekor 2022

Foto: H&M Home press