IGOR VINCE: LETNJI HIT U NAJAVI

IMG_2054

Nakon nepunih mesec dana od objavljivanja hita Let’s Do It, sa Femijem Kutijem kao gostom, mladi beogradski muzičar Igor Vince predstavlja nam još jedan singl i video-spot za pesmu Find Love. Ovog puta u pitanju je reggae numera, a gost na ovoj pesmi je Tommy T, mladi pevač sa Jamajke.

Spot za pesmu Find Love sniman je u tropskom ambijentu Kube i predstavlja veliko osveženje na našoj muzičkoj sceni, a po svemu sudeći u najavi je pravi letnji hit. Igor Vince & His Drum, Brass And Keys, u petak,  8. maja, u 21 sat, održaće koncert u Mikser House-u, a Igor obećava veoma atraktivan koncert i dobar provod uz njegov desetočlani bend. Gosti koncerta su Tommy T i Gazda Paja, a ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa.

IMG_8762

Singlovi  Find Love i Let’s Do It uvertira su za upravo objavljen album prvenac Igora Vincea pod nazivom Let’s Do It, u izdanju Binta Sounda. Na albumu se nalazi 10 pesama, na srpskom, engleskom i španskom jeziku, a inspirisan je žanrovima kao što su afrobeat, reggae, soul, latin i r’n’b 90-ih.
Pored Femija Kutija na albumu gostuje i Dean Bowman, bivši pevač benda Screaming Headless Torsos, i Tommy T, pevač sa Jamajke.

igor_v (11 of 12)
Ono što Igorov prvenac ističe i čini još zanimljivijim je neočekivan spoj vedrih, veoma emotivnih i opuštajućih pesama, a sa druge strane veoma fanki, perkusivnih, vrlo ritmičnih i jakih numera. Album se moze naći u prodaji na portalima kao što su iTunes, Deezer, Tidal, Amazon, Spotify i drugi.

Foto: Jasna Prolić