GIVENCHY LE ROUGE A PORTER: ZA DAMU KOJOJ TREBA LAGANI LETNJI MAKE-UP

6_VISUEL_STILL_LIFE_FOCUS_PACK
Givnechy Le Rouge A Porter, nova kolekcija balzam-ruževa za usne u 16 nijansi

Dami koja traži ruž za usne za svaki dan, za bilo koju priliku, ruž koji će joj uvek biti pri ruci da se osveži i doda još malo, Givenchy ima šta da ponudi! Novi Givenchy Le Rouge A Porter je ruž u vidu balzama za usne, ona light varijanta, idealna za leto.  Usne štiti i neguje uz pomoć formule obogaćene pčelinjim i biljnim voskovima, dok se za punoću, svež i jedar izgled brinu fine mikro-čestice hijaluronske kiseline. Sa njim dobijate prirodan sjaji istaknute usne. 

Veoma se lako se nanosi, a za što idealniji efekat usne prvo oivičite olovkom za usne, zatim vrhom prsta izblendirajte nanetu boju i zatim ruž nanesite od sredine usana ka krajevima. A da bi dobili intenzivniju boju i bogato nijansirane usne, nanesite ga u dva sloja i efekat – meke, lepo definisane i veoma seksi usne – sigurno je zagarantovan.

1_GAMME_TEXTURE_RAL_SHEERLe Rouge A Porter kreiran je u 16 nijansi od kojih su šest natural paleta, šest pripada pink nijansama, a preostale četiri svrstane su u grupu The creations (301 Vermillon Création, 302 Rouge Atelier, 303 Framboise Griffée i 304 Moka Imprimé – prva kolona na slici).  Kao i prethodna, i ova kolekcija Givenchy ruževa dobila je luksuzno, kožno pakovanje.  Kad poklanjate, neka to bude sa stilom!

Samo u Sephora parfimerijama, 3.840 din.

 

Foto: Givenchy press