Proleće u bočici: Noćni serum za negu plave kose

Da biste postali blondina, sa kosom baš želje nijanse, često je neophodno pozabaviti se tretmanom posvetljivanja. A to je proces koji neizbežno dovodi oštećenja vlasi, utiče na to da kosa bude više osetljiva, porozna ili čak i beživotna. Zato Kerastase ne prestaje da brine o plavušama. I to noću, dok blondine spavaju! Najnoviji proizvod je, naravno, i nova zvezda iz Blond Absolu linije – Serum Cicanuit. Noćni ritual svake blondine sada može da bude upotpunjen dodatnim korakom nege, koji ne samo da će obnoviti kosu tokom noći, već i u snove doneti neodoljive cvetno-citrusne mirisne note.

Posvetljuje, a ipak neguje kosu

Formula obnavljajućeg noćnog Cicanuit seruma obogaćena hijaluronskom kiselinom i ekstraktom edelweiss cveta, najčistijeg cveta sa glečera Švajcarskih alpa, koji je poznat po svojoj sposobnosti da odoleva svim vremenskim uslovima. On sada svim blondinama pruža mogućnost da se odvaže i posvetle svoju kosu, a negu prepuste serumu. Uz pomoć svoje snažne formule i visoke koncentracije hijaluronske kiseline, ovaj serum:
– obnavlja do 55 odsto površinskih oštećenja koja su nastala kao posledica posvetljivanja kose
– obezbeđuje 74 procenata više hidratacije kose
– 53 odsto manje ispucalih krajeva
– i 89 procenata manje lomljenja vlasi.

Šetnja procvetalom baštom

Luksuzna California Splash mirisna nota Cicanuit seruma, sa posebno istaknutim top notama cveta pomorandže, bergamota i mandarine, vodi vas kroz baštu procvetalog cveća i očaravajućih citrusnih nota, pružajući vam utisak proleća u bočici. A baš tako živopisno izgleda i bočica!

Pletenica pred spavanje

Serum se nanosi svako veče (2 do 4 pumpice) na dužinu i krajeve kose, pre spavanja, i ne ispira se. Preporuka je da se, pre spavanja, napravi pletenica kako bi formula seruma bolje delovala na vlas.
Zato stavite na oči masku za spavanje i utonite u čarobne snove, jer vam otkrivamo tajnu #BlondAbsolu lepote!
Cena: 4.870 din/90ml

Foto: @kerastse_official