Jesenja eklektika

Arredo_Luce_Autunno_2015_Landing_COIN CASA

Eklektika. Za mnoge – savršen izazov spajanja nespojivog, slojevito uklapanje različitih stilova uređenja doma, ali, za prave poznavaoce eklekticizma, ovo je izazov koji zahteva dobro poznavanje materije uređenja enterijera, mnogo rada, da ne spominjemo da je kreativnost presudna. Baš zbog toga eklektika nije za amatere jer suština je – izabrati najbolje. Taj izazov nije nimalo teško pao dizajnerima italijanske kuće Coin Casa koja nas vske sezone oduševi novim, sofisticiranim detaljima za uređenje doma, kreiranim baš onako kako to samo Italijani znaju.

Soggiorno_Autunno_2015_Landing COIN CASA

 

Homepage_Autunno_2015_CCasaDizajnirajući kolekcije za ovu jesen Coin Casa poigrala se eklektičnim kombinacijama starih i retro komada, a Njujork je bio lajtmotiv nove linije nameštaja za dnevni boravak. Energetski koktel stvaran je kombinacijom prepoznatljive svetlosti Menhetna sa atmosferom Greenwich Village prepunog malih antikvarnica. Tako je formula vintage + moderno zadužena za novu notu elegancije u vašoj dnevnoj sobi u kojoj morate da nađete mesto za jednu retro, vijaguvau fotelju inspirasanu šezdesetim godina XX veka i komodu od orahovine. A boje – one nas podsećaju da stiže jesen, da su dani kraći i hladniji.

Letto_Autunno_2015_Landing_COIN CASA

Linija kućnog tekstila, posebno posteljina, odiše mekoćom i lakoćom materijala koji na beloj osnovi imaju intentizno plave i sive prelive boja zadužene za ušuškavanje, opuštanje i miran san.

Bagno_Autunno_2015_Landing_COIN CASADah vinatge stila vidljiv je u kupatilu, oazi namenjenoj za opuštanje duše i tela. Kada sa nogicama, retro slavine, dozeri za sapun, peškiri… sve zajedno – sanjivo, baš kao nekad!

Foto: coincasa.it