Birthday Collection za slavlje u domu

home dekor - kućni dekor

Bilo je to 2011. godine, kada se Delia Lachance, u to vreme urednica časopisa Elle i Elle Decor u Nemačkoj, upustila u stvaranje web stranice za e-trgovinu posvećenu nameštaju, postavljajući temelje za ono što je do sada stvorila, pod imenom brenda Westwing. Danas je to biznis vredan više od 400 miliona evra, koji posluje u 11 evropskih zemalja.

– Kao novinar uvek sam bila okružena interesantnim brendovima i proizvodima za uređenje enterijera, ali sam teško mogla da ih pronađem na internetu. Ta misao mi nije dala mira. Na kraju krajeva, što se tiče mode – na online adresama možete sve da pronađete, od cipela do večernjih haljina. Ali, nije bilo toliko izbora za home detalje i dekor doma – priča  Delia, koja zajedno sa svojim prijateljem Stefanom Smallom, izvršnim direktorom grupe, uspeva da osvoji tržište zahvaljujući važnoj karakteristici brenda.

– Mi smo stvorili Westwing kao “časopis koji se može kupovati” i želimo da budemo inspiracija našim kupcima samo lepim proizvodima, ali i pričajući njihovu priču, nudeći inspiraciju i kontekst – kaže Delia.

ukrasni tanjiri

Delia je ostvarila misiju. Vremenom je Westwing uspeo da se pojavi kao lider u sektoru upravo zbog svoje sposobnosti da pristupi svojim klijentima na emocionalnom nivou, nudeći ne samo platformu za kupovinu, već i prostor gde otkrivaju nove trendove i pronalaze inovativne dizajn ideje. Deset godina od svog osnivanja, Westwing  brend je mogao da proslavi samo posebnom kolekcijom nazvanom Birthday Collection, koja među čašama, vazama, mirisnim svećama, jastucima… iskazuje duh brenda kroz pastelne boje i šarene nijanse.

– Za Westwing 10. rođendan stvorili smo capsule kolekciju koja sija vlastitom svetlošću, nepravilnim nijansama boje, poput umetničkog dela prožetog životom koji uvijek nađe svoj put – izjavila je  Alexandra Tobler, kreativna direktorka westwinga. Delove ove sjajne kolekcije pogledajte u našoj galeriji.

ukrasne čaše

 

Foto: Westwing.com