LANCOME L’ABSOLU ROSES: RUŽIČASTA UMETNOST ZA USNE

Radost življenja u ovoj 2017. godini Lancome slavi novom kolekcijom sjajeva za usne L’Absolu Roses u 14 ružičastih nijansi. Na francuskom sve što je ružičasto naziva se “rose” a to je i naziv simboličnog Lancôme cveta. Rose – cvet i boja. Paradoksalna boja. Sladunjava i za devojčice – rekli bi neki, međutim, za neke druge ona je odvažna i divlja. Ona je izraz osećajnosti, ali, istovremeno i iskaz slobode. Rose je konačni simbol sreće, ljubavi i vedrine, životna vizija. Sreća za koju se sami opredeljujemo, snaga pozitivnih emocija. Na život uvek treba gledati sa vedrije strane, usredsređeni na svu njegovu lepotu. Jednostavno – živite punim plućima, živite ružičasto.
L’Absolu Gloss sjajevi u Roses kolekciji su prozračne, kremaste ili mat završnice, svetlih ili upečatljivih nijansi, kreirani su za zabavu, stvaranje maštovitih ideja i odvažan stav. Ružičaste kombinacije boja na usnama uvek su efektne, i nikad vam neće dosaditi.

L’Absolu Gloss, kao najnoviji član porodice L’Absolu Rouge, predstavlja poslednju Lancome inovaciju za usne. Uz njegovu prozirnu bočicu i crni lakirani zatvarač sa zlatnom ružom, prepoznaćete ga istoga časa – i nemoguće je odupreti se porivu da ga odmah i isprobate. I nakon što ga jednom otvorite, njegov neverovatno precizni aplikator odmah će vas osvojiti jer jednim potezom ruke usne su definisane i obojene. Elegantan i precizan, L’Absolu Gloss oduševiće vas i neverovatno hromatičnom paletom od 14 prelepih ružičastih boja, kao i efekti sve tri teksture. 

Prozračni sjaj usne čini sjajnim, blago nijansiranim i blistavim. Neodoljivo!
Kremasti sjaj izgleda kao da ste usne zaodenuli velom intenzivne boje, sa svilenkastim završnim efektom.
Mat sjaj je intenzivne boje pa će vaše usne svakoga podsetiti na srcoliko parče somota!
Cena Lancome L’Absolu Gloss: 3.423 din.

Foto: press, Instagram @lancomeofficial