LETO ZA DESETKU: NOVE PONUDE I POKLONI ZA SVE KORISNIKE TELENOR MREŽE

Ovog leta, pripejd i postpejd Telenor korisnike očekuje besprekorno iskustvo uz Total pakete – mnoštvo sadržaja digitalnih servisa i dovoljno gigabajta za njihovo korišćenje u okviru novih ponuda. Telenor Total postpejd paketi omogućavaju neograničene razgovore i poruke, uz izbor omiljenih digitalnih servisa, dok pripejd ponuda donosi korisnicima digitalni vaučer na “Moj Telenor” aplikaciji, kojim tokom 10 nedelja mogu da dobiju 10 poklona u vidu interneta i minuta.
Svi pripejd korisnici, novi i postojeći, tokom deset nedelja – od 4. juna do 10. avgusta, mogu jednom dnevno digitalno da ogrebu vaučer u “Moj Telenor” aplikaciji i dobiju jedan od deset poklona. Među poklonima su od jednog do 10 gigabajta interneta, kao i dodatni minuti u Telenor mreži koji se mogu iskoristiti do kraja dana u kome su aktivirani, u domaćem saobraćaju.
Nove Telenor pripejd korisnike očekuje aktivacija 10 hiljada minuta u mreži i 10GB interneta, koji važe sedam dana od aktiviranja, kao i po 10GB svakog meseca za dve aplikacije po izboru, među kojima su Instagram, Facebook, Twitter, Viber i WhatsApp, koji važe neograničeno.
Postpejd korisnicima Total paketi omogućavaju da neograničeno pričaju i dopisuju se, kao i dovoljno interneta za surfovanje. Pored toga, na raspolaganju imaju i po 10 dodatnih gigabajta za Telenor digitalne servise – HBO GO, Deezer, Instagram, Viber, Capture, Društvene mreže (Facebook, Twitter, WhatsApp).
Uz paket „Total 2“ mogu se odabrati dve, uz „Total 5“ tri, a uz „Total 10“ četiri aplikacije u okviru mesečne pretplate. Kako se bliži leto, svim korisnicima Total paketa roming saobraćaj se tarifira po Travel Sure 10 tarifi, koja omogućava brojne pogodnosti i potpunu kontrolu troškova internet saobraćaja u romingu.

Foto:press