LIU JO: Svežina luksuza

Dizajnirana za mlade, dinamične i zavodljive dame kolekcija proleće/leto 2016. italijanskog brenda LIU JO odiše lakoćom i svežinom koja objedinjuje dušu brenda i luksuzne, moderne materijale. Modni trendovi i krojevi su proizvod temeljnog istraživanja o klasičnom stilu i ogledaju se u velikom broju vintage printova, ali sa modernim akcentima kao što su šljokice i žive boje. U skladu sa  identitetom brenda kolekcija je podeljena u dva tematska dela – California Dreaming ’70 i Urbana Afrika, a oba će vas voditi od proleća ka letu.

CALIFORNIA DREAMING ‘70
Deo kolekcije pod ovim nazivom sastoji se od skinny krojeva i flaird mini haljina inspirisanih sedamdesetim godinama. Živopisni materijali kao što su obojena ili laserski sečena eko-koža, štampani neopren, vešto krojen džersej ukrašeni su nitnama, iglicama i zlatnim detaljima. Trikotaža ima smeo, svež look. Linija je svestrana i savršena kako za svakodnevne, tako i posebne prilike – u rasponu od oversized modela do uzanih krojeva koji laskaju vašoj ženstvenosti, delom i zbog svoje svetle palete boja. Šavovi su neobični, kao i niti, a žakar je rebrast, sa stripi efektima. Sve je začinjeno detaljima od metala i chunky asesoarom kao što su maksi patenti i dugmad inspirisana sedamdesetim, trake i šareno kamenje. Prisutno je dosta pletiva i trikotaže za uzanu, ali i opuštenu siluetu.

CITY AFRICA
Trijumf printova, boja i novih krojeva deo je teme koja istražuje nesvakidašnje savremene stilove. Nestvarno lagani pamuk, til i svila odlično se uklapaju u jedinstvene, različite printove. Sve ovo je ukrašeno zlatnim resama i jedrima, a zemljani tonovi provlače se kroz luksuznu trikotažu sa dosta heklanih detalja, premazA, folijama i žakardom. Lajtmotiv kolekcije proleće/leto 2016. su dodaci koje možete jednostavno da zakačiti na svoj kostim kako biste poboljšali efekat trikotaže. A tu su i neke zaista neobične kombinacije – cvetni broševi, chunki rese i nekonvencionalne šljokice koji će vas učiniti jedinstvenim.

Kolekciju proleće/leto 2016. brenda LIU JO potražite u multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: press