MAC LE DISKO: NOVA MAKE-UP KOLEKCIJA ZA SVE KRALJICE PODIJUMA

LE DISKO_AMBIENT_300Odluke postoje da bi se donosile. Ako ste odlučile da nešto promenite ovog leta, da date sebi oduška, da postanete neka druga “vi” i živite život u kojem će svaka noć biti prava disko-pobuna, vreme je da isprobate nove stvari. Disko svet je, pre svega, sinonim za sjaj – šljokice i štras, za boje koje reflektuju svetlost i prave neverovatan spektar pod reflektorima stroboskopa, disko je sinonim za glamur i opijenost istim, za vreme u kome se ne stidite da pokažete ko ste i šta sve umete na tom disko-podijumu. Inspirisan ovakvim životnim stavom kozmetički brend MAC, na početku leta predstavlja novu MAC LE DISKO make-up kolekciju koja u julu stiže u MAC shop u beogradskom ŠC Ušće.

LE DISKO_BEAUTY_300LE DISKO linija sastoji se od 12 novih nijansi Dazzleglass senki za oči, pet Dazzleglass sjajeva za usne, dva Superslick Liquid ajlajnera, a tu je i 247 Flat Shader Brush četkica za oči.

Le DISKO-LINEUP_300

 

Nijanse senki za oči, na prvi pogled, izgledaju pomalo buntovnički, nekako “opasno”, kao da su za one samouverene i “hot” dame. A takvi su im i nazivi: Boom Boom Room, Cant Stop Dont Stop, Feel the fever, I Like 2 Watch, Get Physical, Last dance, Lets Boogie, Say it isnt so, Slow Fast Slow… Dazzle senke bogate su postojanim pigmentima koji stvaraju treperavi sjaj na kapcima i reflektuju svetlost. Cena senki: 1.990 din.

macLD2

 

 

macLD2Pet sjajeva za usne – Boys go crazy, Cherry popping, Phiff, Rollergirl i Sugarrimmed, usnama daju sasvim novu dimenziju, dok fine čestice pod snopom svetlosti zasleljujuće blistaju. Odličan recept da izludite nekog muškarca oko sebe! Cena sjajeva za usne: 2.900 din.

MAC Disco 8Superslick Liquid ajlajner u dve nijanse – Nocturno (svetlosrebrna) i Pure Show (žutozlatna) su vodootporni, brzo i precizno se nanose u roku od 60 sekundi uz pomoć finog aplikatora kojeg lako kontrolišete dok radite. Izvučena linija na kapku, pre svega, deluje vlažno, međutim, to je samo vizuelni doživljaj jer je veoma postojana i ne razmazuje se okolo. Cena ajlajnera: 2.900 din.

Le DISKO-SUPERSLICK LIQUID EYE LINER-PURE SHOW_300 (1)

Le DISKO-SUPERSLICK LIQUID EYE LINER-NOCTURNAL_300 (1)

Flat Shader Brush 247 četkica za senčenje očiju je ravna (pljosnata), srednje veličine i može se koristiti kako za prah-senke, tako i za one kremaste. Cena četkice: 3.600 din.

Le DISKO-BRUSH-247 FLAT SHADER_300

Odluka nije teška, i može da glasi: ovog leta disko će da bude mesto gde ću biti viđena, mesto na kome ću i ja biti kraljica disko-podijuma!

dance-677382_1280

Foto: MAC press, Pixabay, Višnja Ivanić