MOJ FESTIVAL: ZAVRŠENA HUMANITARNA MANIFESTACIJA O UNAPREĐENJU KVALITETA ŽIVOTA

Jelisaveta K, Margarita M, Jasenka Stekic
Margarita Milenković, Jelisaveta Karađorđević i Jasminka Stekić

Humanitarna manifestacija Moj festival koja je proteklog vikenda održana u hotelu Crowne Plaza organizovali su Udruženje Reiki Srbije i Fashion Company predstavio se kao svojevrstan skup radionica za unapređenje kvalliteta života. Festival je otvorila kneginja Jelisaveta Karađorđević, a predavanja su održali eminentni stručnjaci iz svojih oblasti. 

Zarko Trebjesanin i Margarita Milenkovic (2)
Profesor Žarko Trebješanin i Margarita Milenković

Profesor dr Žarko Trebješanin održao je radionicu na temu “značaj neverbalne komunikacije za svakodnevni i profesionalni život”, tema radionice prof. dr Dejana Rakovića bila je “kvantno-holografske osnove psihosomatike i duhovnosti” a od Spasoja Vlajića čulo se “kako razmišljati kao Nikola Tesla”. Radionicu radionica “unapredimo zdravlje Yoga i Ayurveda terapijom održao je Jadranko Miklec, a Dragan Lončar svoje predavanje posvetio je joga disanju, pranajami, uz isticanje glavnih koristi. Radionicu s energetskim inicijalnim tehnikama „Isceljujuća Zahvalnost“ održala je Margarita Milenković, dr Saša Plećević govorio je o zdravom životu, a Siniša Ubović o životnoj ravnoteži.

Sinisa Ubovic s DUSOM
Siniša Ubović sa članicama dueta DUSHA koje su svirale nepalsku muziku

Celokupan prihod ostvaren tokom festivala uplaćen je na račun Crvenog krsta Srbije za potrebe finansiranja narodnih kuhinja u Kragujevcu i Kraljevu,a prijatelji festivala bili su Fashion Company, Victoria grupa, Fashion Park Outlet Center inđija, Forum shopping center, Grafix i Alma Quattro, kao i Britanska Internacionalna škola, Kompanija Pinko, Regent Hotel iz Niša.

Među poznatim ličnostima posebnu pažnju izazvali su Vlada Jelić, voditelj Dnevnika RTS-a, Boško Jakovljević, manekenke Tamara Paunović i Anđelija Vujović, Danijela Karić, Iva Lalatović, Dr Feelgood, kao i glumac Siniša Ubović koji se oprobao u ulozi muzičara, zajedno sa članicama dueta DUSHA koje su svirale nepalsku muziku.

Foto: press