MULTIBREND RADNJA KONCEPT 45: PREDSTAVLJENA PROLEĆNA KOLEKCIJA I NOVI BRENDOVI

Multibrend radnja Koncept 45 već nekoliko godina uspeva da spoji modu, dizajn i muziku, u saradnji sa magazinom Harper’s Bazaar priredila je zabavu povodom prezentacije mnogo novih stvari – novih prolećnih trendova, novih brendova, novog kataloga za sezonu proleće/leto 2017 i novog albuma benda Depeche Mode ”Spirit”.
Samo u ovoj radnji u Beogradu možete naći neke svetski poznate modne brendova kao što su: Être Cécile, La La Berlin, Nanushka, Come For Breakfast, Citizens of Humanity, Hussein Chalayan, Black Kaviar, Schield, Sarah’s Bag, Bijoux de Famille, Sheriff & Cherry, Anton Heunis nakit… Najaktuelniji brendovi pažljivo su odabrani u šourumovina Pariza, Milana, Firence i Londona, još dok traje Fashion Week u nekim od ovoh gradova.
Koncept 45 od samog starta podržava domaće dizajnere koji kreiraju posebne ”capsule” kolekcije specijalno za Koncept 45. Trenutno je akutelno nekoliko izuzetnih domaćih dizajnera odeće, nakita i asesoara poput: Ive Stefanović, Damsel in Distress, nakit Harem Royal i Hota Hota, Koishi torbe, X Wear, šeširi MM Couture, Fun Fan-nakit slikarke Jelene Blečić…
Svetksi top model Mijo Mihaljčić zaštitno je lice Koncepta 45 kao i kataloga za sezonu proleće/ leto 2017. na fotografijama Marije Aničić, pod kreativnom direkcijom Ive Stefanović.U Koncept 45 radnji naćićete i modni brend Être Cécile koji su osnovali Yasmin Sewell, Kyle Robinson i Jemma Dyas. Mada svo troje kreativaca žive u Londonu, odeća koju potpisuju prožeta je uzduž i popreko nonšalantnim, pročišćenim francuskim ukusom za modu.Komadi koji možda na prvi pogled izgledaju kao obični oversize duksevi, kreirani su sa genijalnim osvrtom na detalje: napravljeni su od malo težeg pamuka koji omogućuje veću prefinjenost kroja. “Pozicionirajući se u upražnjenom prostoru između ready-to-wear mode i streetwear-a, Être Cécile definiše novu sortu modnih brendova koji kombinuju lakoću, neposrednost i nosivost sa visoko osvešćenom estetikom, glatko uklopivom sa statement dizajnerskim komadima”- kaže kreatorka Yasmin Sewell, Australijanka koju modni svet dobro poznaje i ceni, budući da se već godinama uspešno bavi prognoziranjem trendova i kreativnim konsaltingom. Ležernost prema odevanju preuzeta iz kulture samih Parižana utkana je u DNK ovog brenda. Kao takav, on se neminovno pozicionirao za okruglim stolom aktuelne modne debate koja postavlja pitanje šta je zapravo luksuz 21. veka? Kao odgovor nameće se koncept koji je snažan, ali dovoljno opušten i fleksibilan da se prilagodi svakodnevnom životnom stilu.Muzički kutak ove radnje rezervisan je samo za vinili pa je na zabavi glavna zvezda bio album ”Spirit” benda Depeche Mode. Događaju je prisustvovao veliki broj ljubitelja mode, modnih novinara i javnih ličnosti, među kojima su bili: Maja Uzelac, Jelena Blečić, Ida Prester, Đurđa Stojiljković, Vuk Vidor, Mihael Milunović, Miloš Nadaždin, Ashok Murty, Nenad Radujević, Filip Maksimović, Petar Janošević, Vjera Mujović, Goga Grubješić, Mirko Luković, Loka Nešović, Marko Nastić, Matea Milosavljević, Dragan Vurdelja, Sana Garić, Sever Zolak, Ljudmila Stratimirović i mnogi drugi…
Koncept 45 se nalazi u Kralja Petra 45 i čeka vas sa bogatom punudom od garderobe, preko nakita, aksesora, najfinijeg kućnog dekora do najaktuelnijih muzičkih izdanaja na vinilu!

Foto: Bojana Janjić, press