N° 1 de CHANEL – kolekcija sa crvenom kamelijom

N° 1 de CHANEL makeup linija skincare kolekcija

N°1 de CHANEL je nova skincare i make up kolekcija kojom kuća Chanel otvara 2022. godinu i novo poglavlje u načinu nege kože. Vizija ove kuće zasnovana je na veri da je inteligencija prirode nenadmašna i upravo ovo uverenje dovelo je do kreiranja nove generacije nege kože koja nas vraća počecima, odnosno prirodi, te bi se ova kolekcija mogla svrstati u clean beauty. N°1 de CHANEL linija nudi inovativan i održiv pristup lepoti, kombinujući nov način nege kože, make up i parfimisani sprej. Kolekcija je kreirana da čuva blistavost kože i njen mladalački izgled, uz pomoć izvora vitalnosti, koji dolazi od kamelije. Naravno, u srcu inovativnih formula ove linije je kamelija, cvet-amblem Gabrijele Šanel.

N°1 de CHANEL nova linija skincare makeup kamelija

Biohemijska inteligencija biljaka

Čitav vek ekspertize kuću Chanel sada uvodi u globalni trend povratku prirodi. Biljke se sada doživljaju na poseban način – jednim delom pod zemljom, u složenom podzemnom okruženju, a drugom polovinom u atmosferi, biohemijska inteligencija biljaka čini ih neverovatno prilagodljivim.
I zbog toga se uočava da su one oblik života koji nosi i rešenja i obećanja. Pridržavajući se ovih dobrobiti biljaka, Chanel je odlučio da mnoge čiste i održive biljne resurse inkorporira u svoj novi koncept nege kože, prilagođen našoj eri, onome čemu je naša koža izložena.

Sve počinje sa vodom

Da bi cvetala, kameliji je potrebna blaga, vlažna klima. Tek tada može u potpunosti da izrazi svoju vitalnost i svoj snažan rast, i da se intenzivno razgrana i predstavi svu svoju lepotu. Zbog mikroklime i plodnog i uravnoteženog tla, Chanel je izabrao Gaujacq kao mesto za osnivanje svojih polja kamelije i svoje istraživačke laboratorije. Inovativna agroekološka metode uzgoja, samo su početak naučne avanture u koju se kuća Chanel upustila.

Fokus na 5 glavnih problema žena

Sve formule razvijene su da obezbede neuporedivu efikasnost u procesu nege kože, ali i čulni osećaj. Njihov učinak je klinički procenjen prema rigoroznim protokolima, koji uključuju 5 glavnih problema žena koje žele da očuvaju izgled lepe i mladalačke kože: linije i bore, vidljivost pora, gubitak elastičnosti, nesavršenosti i sjaj.

N° 1 de CHANEL makeup linija skincare kolekcija

N° 1 de CHANEL revitalizirajući serum crvene kamelije sprečava i koriguje pojavu pet znakova starenja. Prvi korak nege kože u ritualu lepote N° 1 de CHANEL linije koncentrisan je u ekstraktu crvene kamelije koji čuva izgled vitalnosti. Formulisan sa 95% sastojaka prirodnog porekla, od kojih su 76% dobijeni od kamelije, njegova providna gel tekstura sa osvežavajućim efektom je formulisana tako da je epidermis odmah apsorbuje. Uz kontinuiranu upotrebu, vidljivo smanjuje izgled od bora i pora, poboljšava elastičnost kože i pruža udobnost i blistav izgled.

N°1 de CHANEL cleanser za čišćenje lica sa crvenom kamleijom

N° 1 de CHANEL sredstvo za čišćenje sa crvenom kamelijom puderasto-penušave teksture
čisti, pročišćava i posvetljuje kožu. Potpuno nova, ova ultrafina tekstura praha će doneti revoluciju u ritualu čišćenja kože. Obogaćen uljem crvene kamelije, pretvara se u dodiru sa vodom u meku, laganu penu kako bi uklonio nečistoće sa kože. Njegova formula, koja sadrži 93% prirodnih sastojaka, čisti kožu, čineći je ponovo blistavom. Stavite ½ kašičice praha na dlan, a zatim dodajte nekoliko kapi vode dok ne dobijete izdašnu penu. Rasporedite je po celom licu, a zatim kružnim
masažnim pokretima ispod brade, ka obrazima i prema čelu istrljajte kožu, a zatim je temeljno isperite čistom vodom.

N°1 DE CHANEL LIP AND CHEEK BALM balzam za usne i rumenilo

N° 1 de CHANEL revitalizujući balzam za usne i obraze sa crvenom kamelijom poboljšava boju, hrani i daje punoću usnama i boju obrazima. Obogaćen uljem crvene kamelije i voskom biljnog porekla, ovaj kremasti, obojeni balzam za višestruku upotrebu može da se nanosi vrhovima prstiju na usne i jagodice, kako bi se pojačala njihova prirodna nijansa. Njegova glatka, nemasna tekstura trenutno se topi na koži i hidrira kožu.

N° 1 de CHANEL revitalizujući puder sa crvenom kamelijom

N° 1 de CHANEL revitalizujući puder sa crvenom kamelijom sa “glow” efektom daje sjaj koži, hidrira je i štiti. Obloženi pigmenti kreirani za dugotrajno nošenje, u kombinaciji sa filmom, koji stvara efekat druge kože, omogućavaju ovom tečnom puderu da ujednači ton kože i ispravi nesavršenosti. Svrstava se u kategoriju srednje pokrivne moći, i može da se nadograđuje, po potrebi. Obogaćen je uljem kamelije, a njegova revitalizujuća formula, sastavljena od 94% sastojaka prirodnog porekla, pomaže u zaštiti epidermisa od štetnog uticaja spoljašnje sredine i pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda kože. Testiranje je pokazalo da koža dobija sjaj i deluje mekše i nežnije nakon mesec dana upotrebe.

N°1 DE CHANEL LEAU ROUGE parfimisani mist sprej

N°1 de CHANEL  L’EAU ROUGE revitalizirajući parfemski mist koji osvežava i okrepljuje. U odrazu crvene kamelije, ova mirisna kompozicija pruža mekoću i energiju. U tu svrhu, Olivier Polge je koristio bazu za negu kože obogaćenu osvežavajućom vodicom od kamelije i
revitalizirajući ekstrakt crvene kamelije. Crvena kamelija ga je inspirisala da kreira, u saradnji sa Laboratorijom za mirise kuće CHANEL, originalan cvetni buket. Kako je kamelija cvet bez mirisa, Polge je napravio kreaciju. Počeo je sa mnoštvom jasmina, cvetom pomorandže i cvetne fasete ruže tipične za kuću Chanel, a onda ih je kombinovao sa blistavim crvenim voćnim notama koje izražavaju svežinu ovog parfemskog mista. N° 1 de CHANEL L’Eau Rouge se koristi kao parfem i
može se obilno prskati na pulsne tačke ili po celom telu. Može se nositi samostalno ili u kombinaciji sa omiljenim parfemom.

Foto: CHANEL Beauty press