Nova energija u domu

Samo jedna nova vaza može promeniti karakter ambijenta i u dom uneti sasvim novu energiju. Možda o tome nikada niste ozbiljno razmišljali, ali mali, jednostavni detalji i te kako unose svežinu u životni prostor. Rezano cveće ambijentu daje jedinstvenu atmosferu a posebno ako za njega odaberete odgovarajuću vazu u kojoj će se ponosito bokoriti buketi božura, ruža ili poljskog cveća.
Vaze od bistrog stakla ili onog obojenog uvek odišu jednostavnošću, ali istovremeno izgledaju prefinjeno i apsolutno menjaju doživaljaj prostora u kome boravite. Staklene vaze uklapaju se u svaki kutak doma, a u zavisnosti da li volite čiste, svedene forme ili neobične oblike stakla – birajte i cvetne aranžmane. One malo neobičnijeg oblika idealne su za jedan cvet ili samo za zelenu grančicu jer većina predmeta od stakla već sam po sebi izgleda kao veoma lep ukras u domu. Veći keramički ili komadi od gline, nalik ćupovima, dovoljno dekorativno i bez cveća, a one zlatne vaze uvek prostoru daju taj dah glamura.
Svakodnovenicu je lako učiniti prijatnijom. Dovoljna vam je lepa vaza i malo cveća za aranžiranje. Ako ste u potrazi za idealnom vazom, evo nekoliko predloga.ZARA HOME, 5.990 DIN.

IKEA, 1.299 DIN.

ZARA HOME, 3.590 DIN.

JYSK, 1.500 DIN.

ZARA HOME, 4.990 DIN.

IKEA, 1.999 DIN.

ZARA HOME, 2.790 DIN.

IKEA, 299 DIN.

 

Foto: Zara Home, Ikea, Jysk