Formula zavođenja

Dve decenije nakon nastanka legendarnog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja, rođen je Prodigieux parfem. On je moja nova tajna zavođenja koju delim sa svim ženama, izjavila je Aliza Jabes, predsednica NUXE grupe. Mitski miris obožavanog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja, konačno je uhvaćen u bočicu Eau de Parfum neodoljivog NUXE Prodigieux Parfema. Serge Majoullier, kreator parfema, priča da se, kada su ga iz NUXE-a zamolili da osmisli parfem s notama legendarnog Čarobnog suvog ulja, osećao srećno i ponosno, jer je već unapred imao plan kakav bi to miris morao da bude.
– Inače sam uvek započinjao s parfemom ili mirisnom notom koja se zatim dodavala kozmetici. No, u ovom slučaju izazov je bio pretvoriti mirisnu notu legendarnog proizvoda u njegov vlastiti parfem. Želeo sam da parfem sadrži dozu seksipila, s notama sunca i mora na horizontu. Moj zadatak je bio da promenim melodiju mirisa, ali i osigurati da žene u njoj ipak prepoznaju poznatu notu legendarnog ulja – kaže Serge Majoullier. Nuxe_Valentinovo_2016_Image

Ovaj parfem zaista poseduje čarobne moći – moć da probudi uspavanu ženstvenost, moć da podstakne sva čula, da postavi senzualnost na značajno viši nivo… kao i moć da bez imalo truda baci magične čini na muškarce… Prodigieux parfem je senzualnih nota. U sebi nosi dozu seksipila, s notama sunca i mora na horizontu. Topli, slatki miris odmah će vas asocirati na sunce, topli pesak, odmor… a osećaj koji izaziva je – vatromet ženstvenosti. Toplih, sunčanih nota njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine, a zatim slede cvetni0 akordi cvetova pomorandže. Njegovo baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije koje završavaju neodoljivim plesom nežne vanile i kokosovog mleka. Nuxe proizvode potražite u apotekama, a cena parfema od 50ml je 4.692 dinara.

Foto: press