NOVI WELEDA DEZODORANSI: BILJNE FORMULE ZA EFIKASNU I ZDRAVU CELODNEVNU ZAŠTITU

Weleda dezodoransiPotraga za efikasnim a zdravim dezodoransima može da stane. Weleda ima dobru vest – stižu tri nova roll-on dezodoransa koji obećavaju dugotrajnu zaštitu bez aluminijumovih soli, mineralnih ulja, parabena i drugih sintetičkih konzervanasa. Preparati bez aluminijumovih soli ostavljaju pore otvorenim i omogućuju normalno funkcionisanje prirodnih i regulatornih funkcija tela, a suzbijanje širenja neprijatnih mirisa i dugotrajan osećaj svežine obezbeđuju aktivne supstance prirodnog porekla i prirodna esencijalna ulja. Nova formula Weleda dezodoranasa je laka, nelepljiva, brzoupijajuća, a materijali od kojih je proizvedena ambalaža reciklirajući  te tako zadovoljavaju ne samo sve savremene kozmetičke potrebe, nego i najprobirljivije među nama, kada su u pitanju zdravi stilovi života i ekologija.
Hamamelis umirujućeg delovanja i ekstrakt sladića sa protivupalnim a antimikrobnim delovanjem ključne su prirodne supstance u svim Weleda dezodoransima koji su dermatološki testirani, nose NaTrue sertifikat prirodne kozmetike sa udelom organskih sastojaka, a pogodni su i za vegane. U novoj kolekciji naćićete tri različita mirisa.

Weleda CITRUS roll-on
Znatno je jačeg citrusnog mirisa u odnosu na Weledin sprej dezodorans, a dodate su i note esencijalnih ulja listova i izdanaka gorke pomorandže koji su poznati po svom svojstvu maskiranja neprijatnih mirisa. Prijatna svežina limuna i kineske biljke citrusnog mirisa i antimikrobnog dejstva licea (Litsea cubeba), pružaju dozu energije za početak dana. Citrus rol-on ima 78% sastojaka organskog porekla.
Weleda NAR roll-on
Senzualan i ženstven miris novog dezodoransa prati miris linije za negu kože od nara, zasnovan na mirisima pomorandže, cveća i vanile. Izborom aktivnih supstanci prirodnog porekla uspešno suzbija neprijatne mirise. I nar rol-on dezodorans ima 78% sastojaka organskog porekla.
Weleda MEN roll-on
Weleda linija za muškarce ubrzano stiče popularnost zahvaljujući, između ostalog, sjajnom mirisu proizvoda za higijenu, brijanje i negu muške kože. Dezodornas se sada pridružuje ovoj liniji. Esencijalna ulja licee (Litsea cubeba) sa citrusnim prizvukom i vetivera pružaju svežinu, a aromatične note ruzmarina daju specifičnu notu prepoznatljivu u kolekciji za muškarce. Čak 80% sastojaka u ovom dezodoransu je organskog porekla.
Cene novih roll-on dezodoransa su po 1.125 din.

Foto: press