PASTELNA IGRA ASIMETRIJE ANE LJUBINKOVIĆ

_DJT1474 37 BFW Ana LjubinkovicNovu kolekciju za sezonu jesen-zima 2015/16. Ana Ljubinković predstavila je na Modnim vinjetama u okviru 37. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a. Ovog puta Ana se odlučila da ustaljenu formu modne revije zameni za drugačiji izraz i način prezentacije svog autorskog rada te su njene unikatne kreacije bile  izložene u galeriji Štab, u nesvakidašnjoj scenografiji koja je, uz pomoć Avon make-up artistice Nataše Maljević, bila jedinstven vizuelni doživljaj za posetioce.

Jesenja kolekcija rađena je u saradnji sa kompanijom Avon, koja je odnedavno i Anin make-up partner. Inspirisana je minimalizmom, karakterišu je pročišćene forme, igra asimetrije i oštre linije koje Ana vešto kombinuje sa preciznom konstrukcijom i svojom večitom zaljubljenošću u boje. U ovoj liniji Ana Ljubinković proučavala je odnos oblika i boja, a silueta je precizno i čvrsto konstruisana.


“Kada radim na kolekciji, bez izuzetka, planiram izgled od glave do pete. Šminka je veoma inspirativan modni detalj, pa volim da joj posvetim posebnu pažnju. Upadljiv make-up look, sa naglašenim očima, idealno je pristajao kreacijama iz nove kolekcije koju sam predstavila – objasnila je Ana čiju su kolekciju na upečatljiv način upotpunile i ABO cipele dizajnerkeIve Ljubinković.

Foto: Modni studio Click