Plastika i drvo za baštu

fotomood_bauholz_final_Pm_medU sezoni čija smo vrata sa nekoliko tropskih dana uveliko otvorili baštenski ambijent karakterišu praktičan nameštaj, trendovski dizajn, jarke boje i ekološki materijali. Otkrijte detalje koji će vas inspirisati da uredite svoj kutak u bašti.


Svetleći baštenski Yoyo od polietilena sa kablom dugim 16 m namenjen je svakom kutku dvorišta, a da pri tome ne morate tražiti produžene kablove. Baštenska podna Eggo lampa odlikuje se harmonijom kakvu pružaju samo oble forme.

WAIT Verwendung OutdoorHoklica Otto je višenamensko trend rešenje koje će u bašti uvek imati dobar smisao, a solucija za svako druženje pod krošnjom su čuvene plastične vrtne stolice koje se van sezone ekonomično pakuju i odlažu, jedna na drugu!

27_999_45Masivno i robustno obrađeno drvo je u modi već duži niz godina! Savršenstvo je u nesavršenoj prirodi kakva je struktura drveta! Baštenski nameštaj od sirovog drveta je trajan i ekološki, a modeli od građe čija je debljina 45 mm mogu da budu veoma inspirativni, poput onih koje nudi kompanija Bauholz.

Foto: Authentics, Bauholz