Praznične postavke u domu

coin casa 2015Prozorsko okno izloženo dnevnoj svetlosti idealan je prostor za mini kućnu postavku novogodišnjih detalja. A sumrak, svetlucava završnica ukrasnih detalja, šljokice i štras dočaraće vam pravu prazničnu čaroliju. Sneg je uvek najpoželjniji prateći dekor.

Od stvari, koje možda već imate u domu, možete da napravite sjajne svečane dekoracije. Stakleno zvono ili visoku vazu napunite zlatnim, srebrnim ili crvenim kuglama, a kao detalj dodajte grančice. Efektno, baš kao i okićena jelka, izgladaće i korpa napunjena novogodišnjim kuglama u koju ćete dodati bezbrojne lampice. Kada ih uključite, zaljubićete se u svoje malo remek-delo. Evoke.ie-marksandspencer

Tokom novogodišnjih praznika trpeza izgleda kao mini-muzej. Non-stop se smenjuju postavke hrane i ukrasa. U ovo vreme, svaki trenutak kada se za njim ne obeduje, sto koristite za aranžiranje dekoracija po svom izboru.

gold_Star_Christmas_Decoration_Set EVOKE.IE

Konzole ili komode takože će vam biti od velike koristi prilikom novogodišnjeg ukrašavanja doma. Ako je iznada visila slika ili ogledalo, skinite taj ukras i okačine, zvezdu, na primer. Površinu konzole ukrasite po želji. Ukoliko želite efektan, a ipak sofisticiran dekor, predlažemo vam da kombinujete najviše tri nijanse – zlatnu, belu i zelenu, na primer.

Ne zaboravite zvezde, jedan od omiljenih novogodišnjih ukrasa koji imaju svoju simboliku. Ako ne mogu da  se kao instalacija spuštaju s plafona, u vidu osvetljenja, okačite ukrasne lepotice na neko drugo zgodno mesto.  ikea xmas

Papirni grad i pahulje lako ćete napraviti uz malu pomoć svih ukućana. A kako to izgleda, uverite se i sami.

Image source: Popsugar, Coin Casa, Marks&Spencer