6 proizvoda & 6 tekstura

Chanel je za leto 2018. pripremio The Cleansing Collection, novu, obnovljenu kolekciju od 6 proizvoda za čišćenje lica. Šest tekstura i šest novih senzacija za vaše lice koje ritual čišćenja kože pretvaraju u zadovoljstvo koje vas relaksira! Ne treba previše pričati o činjenici da je čišćenje lica obavezna dnevno/noćna disciplina i mesta kompromisima nema ukoliko želite zdravu i sjajnu kožu. The Cleansing Collection sadrži: mleko za čišćenje, ulje, mlečno-uljani skidač šminke, vodeno-mlečni čistač, penu za čišćenje lica i tonik. Svi proizvodi namenjeni su svim tipovima kože i sa lica mogu da skinu svaku vrstu šminke. Jednostavna i veoma delotvorna Chanel The Cleansing Collection sa kože efikasno uklanja dugotrajne i vodootporne formule, kao i čestice nečistpće iz spoljašnje sredine, ostavljajući savršeno čistu kožu.
Poštujući ravnotežu kože, Chanel čistači sadrže mešavinu dva aktivna sastojka iz morskih dubina i vode: plave mikroalge i ekstrakt morske salicornije. Zajedničkim dejstvom ova dva morska sastojka štite ćelije kože od mikro-stresa i pružaju dvostruku hidrataciju i jačaju barijeru kože tako da koža ponovo počinje “slobodno da diše”, meka je, jača, sjajnija i lepša.
Čišćenje kože je igra u kojoj je svaka kombinacija pobednička. Da li koristite samo jedan proizvod ili kombinujete više njih, potrebno je da pratite korake za upotrebu i izaberete teksturu koja najbolje odgovara vašoj koži, potrebama i željama.
Vodič za upotrebu proizvoda
Mleko i vodeno-mlečni čistač nanose se prstima, a uklanjanju pamučnim tupferima. Ulje, pena i mlečno-uljani skidač šminke takođe se nanose prstima, ali se ispiraju vodom. Tonik se na lice nanosi pamučnim tuferom i ostavlja se da deluje na kožu tokom noći kako bi ujutru bila lepa, sjajna i budna.

Foto: CHANEL press