Rouge Coco Flash u 27 nijansi

Kolekciju ruževa kuće Chanel upotpunila je još jedna inovativna linija – Rouge Coco Flash kolekcija ruževa za usne u 27 nijansi. Kreativna i makeup direktorka Lucia Pika za ovo proleće kreirala je prijatnu formulu ruža intenzivne boje koja se u dodiru sa usnama pretvara u teksturu visokog sjaja. Rekli bi i ruž i balzam za usne u jednom. Da bi Rouge Coco Flash ruževi imali ovakav “visokosjajni” efekat intenzivno pigmentovana formula sadrži inovativnu mešavinu ulja (mimoza, jojoba, suncokret) koja vlaži usne, ostavlja visok sjaj i glatko klizi po njima. I ova formula kreirana je kako bi istovremeno negovala i hidrirala usne 8 sati od momenta nanošenja.

A kao novina koja se prvi put sreće u kolekciji ruževa jeste prozirna “kapica” ruža koja vam dozvoljava da lakše odaberete svoju nijansu.

 

 

U paleti od 27 nijansi za svakoga po nešto – od nežnih nude i pink nijansi, do nekoliko varijacija crvene i upečtaljive burgundi nijanse. Linija sadrži i tri prozina top coat balzama koji se nanose preko ruža – balzam sa zlatnim česticama naglašava sjaj svakog ruža, balzam sa narandžastim podtonom naglašava svaki crveni i koralni ruž, a balzam s tamnim podtonom pojačava nijansu svih tamnih ruževa iz Rouge Coco Flash kolekcije. Cena: 4.609 din.

Foto: CHANEL press