SA NJUJORŠKE REVIJE KOLEKCIJA BALMAIN x H&M 3. NOVEMBRA STIŽE U BEOGRAD

BFA_HMxBalmainOlivier Rousteing, Kendall Jenner
Kreativni direktor kuće Balmain Olivijer Rustejn i model Kajli Džener

Globalna premijera na modnoj pisti kolekcije Balmain x H&M održana je na Vol stritu u Njujorku, pred publikom prepunom poznatih ličnosti. Među zvanicama koje su želele da dobiju ekskluzivan pogled na glamuroznu, moćnu i detaljima bogatu kolekciju koju je kreirao Olivije Rustejn bili su Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley i Alexa Chung. Balmain x H&M kolekcija biće dostupna u oko 250 prodavnica širom sveta, a 3. novembra stiže i u Beograd, u radnji u Knez Mihailovoj ulici.  

Njujorška revijska noć bila je odvažna i moćna baš kao i Rustejnove kreacije, pri čemu je kolekciji odata počast kroz spoj mode i muzike, na lokaciji sa temom iz futurističkog sistema podzemne železnice. Nakon ekskluzivne pretpremijere muzičkog spota za kampanju, sa Kendal Džener u glavnoj ulozi, plesne grupe su dovele masu do usijanja pred reviju na kojoj su modelel nosile manekenke Gigi i Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls. Nakon modne revije, muzički bend Backstreet Boys iznenadio je prisutne ekskluzivnim nastupom uživo i uzbudljivim zvucima devedesetih.

„Večeras mi se ostvario san. Energija i atmosfera su izuzetni, a prosto je neverovatno da je Backstreet Boys imao nastup samo za Balmain x H&M. Čast mi je da sarađujem sa H&M-om, a večerašnje predstavljanje kolekcije nešto je što nikada neću zaboraviti“, rekao je po završetku revije Olivije Rustejn, kreativni direktor kompanije Balmain.

A kako je bilo na njujorškoj reviji pogledajte i vi iz svom “prvog reda”.

Foto: H&M press