IRINA SHAYK U NOVOJ REPLAY DENIM DIMENZIJI

REPLAY_Hyperskin_DPS_Image 1Inspirisan wellnessom italijanski denim brend REPLAY potrudio se da ovu filozofiju spoji sa svojim denim DNK stvorivši tako Hyperskin – revolucionarni proizvod koji kombinuje performance, lakoću i 100% prirodnu tkaninu. Glavni motor lansiranja novog proizvoda je high-energy, integrisana globalna kampanja koja je nastala u kuhinji studija 180 Amsterdam. Supermodel Irina Shayk je glavna zvezda kampanje koja opovrgava zakon univerzuma – Ne možete da trenirate u džinsu! Neverovatan performans Hyperskin denima je naglašen kroz nesvakidašnji Irinin trening koji njene drugare iz teretane ostavlja bez daha.

REPLAY_Hyperskin_SP_Image 2

Hyperskin je dostupan u dva modela za žene – super skinny five-pockets sa izuzetno složenim fitom od kuka na dole i push-up efektom na zadnjem delu, kao i jegging, yoga pant style model. Hyperskin je hyper elastičan. U skladu sa prirodnim dvosmernim kretanjem, Replay je stvorio bidirectional hyperstretch materijal koji obezbeđuje 100% elastičnost, redifinišući performans denima. Hyperskin je hyper lagan. Prirodna sportska pokretljivost vođena je lakoćom materijala a finalni proizvod teži svega 200 grama. Hyperskin je hyper prirodan. Njegova izuzetno elastična i lagana tkanina je napravljena od 100% prirodnih vlakana. U ovom specijalnom projektu Replay je udružio snage sa İSKO, najpoznatijim svetskim proizvođačem denim platna. Njihov cilj bio je da stvore revolucionarni proizvod koji će Replay i İSKO postaviti za glavne protagnoste denim inovacije.

Kolekcija HYPERSKIN biće dostupna u novembru u prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: Replay press