Lepa i posle četrdesete

Dario_Maric_Lierac_Phyto_009Kampanjom ČETRDESET, PA ŠTA? francuski brend LIERAC ponovo se vratio na naše tržište. S obzirom na to da Lierac ove godine slavi 40. rođendan, bez ikakvog ustezanja se može reći da je reč o kozmetičkoj liniji u najboljim godinama, sa mnogo iskustva, patenata i znanja za sobom, dovoljno mlad i energičan za inovacije, za pomeranje granica starenja.

MAGNIFICENCE_-_INES_SASTRELierac slavi ženu koja se ne plaši godina i uživa u njima, koja je otkrila sklad između svog unutrašnjeg doživljaja i svog izgleda. Za nju je lepota u harmoniji. Prva linija za negu kože koja kontroliše starenje u samom nastajanju je Lierac Magnificence.

LIERAC GAMME_MAGNIFICENCE

A za svoj četrdeseti rođendan, ovaj francuski brend nam predstavlja Cream Rouge, neverovatnu “crvenu kremu” koja će zauvek promeniti način na koji doživljavamo negu. Svojim višestrukim funkcijama Creme Rouge nam pomaže da postignemo najbolji mogući izgled svoje kože, da joj podarimo hidrataciju, sjaj, blistavost, ujednačen ten.

MAGNIFICENCE_Creme_rouge_-_texture

Za Creme Rouge (9.910 rsd ) može se reći da je neka vrtsa hibrida anti-age nege, BB i CC kreme. Poboljšava teksturu kože, deluje na bore, opuštenost i blistavost. Senzualna sedefasto crvena krema baršunaste teksture stapa se sa kožom i daje neposredan efekat svežine i zdravog sjaja. Dubinsko dejstvo zasnovano je na D-Glyox kompleksu, koji sprečava gliko-oksidaciju kože, i hijaluronskoj kiselini. D-Glyox je tipičan Lierac hibridni kompleks sačinjen od najboljih ciljanih supstanci prirode i tehnologije: lipozomi i peptidi, hijaluronska kiselina i cvet nara. Kompleks deluje na bore, daje tonus i bolju teksturu kože. Trenutno dejstvo zasnovano je na pigmentima koji ujednačavaju ten i voćnim kiselinama (AHA) iz hibiskusa za glačanje površine kože. Ako želite da otkrijte lepotu i posle četrdesete ili je sačuvate u tom životnom dobu, Liearac kolekciju pronaćićete u Metropoliten parfimeriji i odabranim apotekama.Dario_Maric_Lierac_Phyto_130

Kompanija Doing, kao uvoznik i distributer Lierac kozmetike, organizovala je promociju za medije u beogradskom Vinskom podrumu

Dario_Maric_Lierac_Phyto_078
Gđa Valeri i Vladanka Zečević, urednica lepote u magazinu Bazar
Dario_Maric_Lierac_Phyto_039
Nina Dželetović, urednica lepote u Cosmopolitan magazinu
Dario_Maric_Lierac_Phyto_129
Beauty blogerke: Ljilja, Tijana, Nataša, Zlatana, Nataša

Dario_Maric_Lierac_Phyto_154

 

Foto: Dario Marić, press