PIXI “budi” kožu koja izgleda kao “DOBRO SAM SE NASPAVALA prethodne noći”

Iskustvo stečeno tokom 20 godina rada kao šminker i kreator make-up proizvoda Petra Strand rešila je da pretoči u nešto opipljivije – pokrenula je svoju Pixi by Petra beauty liniju proizvoda čiji formule reaguju tako da žena uvek izgleda “kao da se dobro naspavala prethodne noći”. Inovativne formule kreiraju se u saradnji sa botaničarima i od aktivnih sastojaka, a kao majka četvoro dece Petri se ne može da osporiti da zna sve o multitaskingu te tako deluju i njeni proizvodi – popravljaju greške, vraćaju mladolikost i najbolji su prijatelj žena koje su stalno u pokretu i nemaju nimalo vremena za gubljenje. Misija Pixi brenda ista je od dana otvaranja prve radnje u londonskom Sohou do danas – pružiti ženi prirodnu lepotu, omogućiti im da budu to što jesu, samo još malo lepše! Probudite kožu za samo nekoliko minuta!
Glow Tonic je čuveni proizvod Pixi linije, ikona među skincare proizvodima. Regeneriše nove ćelije kože, vraća joj sjaj, pročišćava nečistu kožu i čini je nežnijom. Balansira stanje kože i umiruje je u slučajevima iritacija i pojave nepravilnosti. Cena: 100 ml, 1.500 din.Glow Peel Pads – sve što volite kod Glow Tonica, ali “za dejstvo u pokretu”. Tupferi natopljeni tonikom čiste kožu, delujukao piling, posvetljuju kožu i hidriraju je. Koža nakon upotrebe postaje svetlija, čistija i mekša. Cena: 2.390 din.
Glow Mud Cleanser maska od blata za dubinsko pročišćavanje pora obogaćena je umirujućom biljnom glikolnom kiselinom. Ova formula moćno i nežno čisti sve vrste kože, zgleda zdravije nakon tretmana i naravno sjajnija. Cena: 3.400 din.

Foto: Sephora press