U bojama Diorove bašte

Dior- spring-look_2016Kada magija prirode inspiriše make-up laboratorije kao krajnji proizvod dobije se kolekcija koja po svojim bojama podseća na buket cveća i baštu u cvatu. I ovog proleća Dior make-up nastavio je da neguje umetnost kreiranja divnog, prolećnog sjaja na licu koji se smatra must-have trendom nove sezone, i u to ime predstavlja limitiranu make-up kolekciju Dior Glowing Gardens. Inspirisana je tehnikama profesionalnih šminkera koji su različitim proizvodima stvaralai nove make-up look-ove u bekstejdžu tokom modnih revija za sezonu proleće-leto 2016. Ovog proleća Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeup-a, dizajnirao je novu kolekciju čiji je sinonim svetlost, a boje senki za oči, lakova za nokte, sjajeva i ruževa za usne kao da su “ubrane” iz cvetnih bašti Granvilea.

Kada otvorite 5 COULEURS GLOWING GARDENS paletu senki imaćete osećaj kao da kroz nju duva lagani povetarac, a boje kao da su prenete iz čuvenih Dior bašti. Rose Garden paleta sadrži veoma suprotstavljene nijanse kao što su mahovinazelena i oštrožuta, prirodni bež ton i braon u nijansi kore drveta, a sve četiri zajedno u srcu palete okružuju nežno pink boju (6.950 din.).

DIORSKIN NUDE AIR GLOWING GARDENS – ILLUMINATING POWDER je iluminator – puder za posvetljivanje u luksuznom pakovanju, reljefaste teksture, formulisan sa ciljem da se lice kupa u svetlosti. Fini pigmenti u prahu sjedinjeni su sa puder-teksturom, a biserne nijanse – svetlo roze i sjajnabež poslužiće vam i za strobing tehniku konturisanja lica (6.710 din.).

DIOR VERNIS limitirana serija lakova za nokte gel-efekta oduševiće vas novim nijansama. Ima ih samo četiri i svaka za sebe izgleda kao cvet tek ubran iz bašte. Nova Dior make-up linija ekskluzivno se prodaje u Sephora parfimerijama.

Foto: press i dior.com