U ODABRANOM DRUŠTVU: TOMMY HILFIGER PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU

Američki brend Tommy Hilfiger, u vlasništvu PVH Corp. bio je domaćin svečanog koktela upriličenog povodom otvaranja svoje najveće prodavnice u Srbiji koja se nalazi u Rajićeva Shopping centru. Posebno odabrani gosti i influenseri među prvima su se upoznali sa modelima iz nove kolaborativne kolekcije Tommy Hilfigera i svetske trendseterke Gigi Hadid koja je inspirisana dizajnerovom ljubavlju prema rok muzici, uz dašak neizbežnog glamura i nostalgije, a komadi za muškarce, koje u svetu promoviše muzički dvojac The Chainsmokers, privukli su pažnju gospode.

Prodavnica se prostire na 166 kvadratnih metara, a njen dizajn odražava globalni prodajni koncept Tommy Hilfiger, koji spaja nasleđe brenda sa čistom, modernom završnicom i svetlom, prozračnom estetikom. Enterijer se oslanja na nautički način života – jednu od najdugovečnijih inspiracija čuvenog dizajnera. Nameštaj je dizajniran od nerđajućeg čelika i orahovog drveta visokog sjaja u beloj boji, sa akcentima u prepoznatljivim nijansama iz palete brenda – crvenoj, plavoj i beloj.

Među domaćim poznatim ličnostima koje su ponele modele iz najnovije kolekcije našli su se pevačica Marina Tadić, novinarka Duška Jovanić, manekenke Bojana Barović i Manja Babović, DJ Marko Nastić, fudbaler Stefan Babović, a među gostima bili su i modna legenda Tamara Bakić, glumac Vukota Brajović,
novinar Boris Trivan, Milka Forcan, Nenad Radujević, Nebojša i Dragana Grnčarski. Boje modnih influensera branili su Anastasija Milojević, Brana Antović, Jovana Radojičić, Maja Mladenović i Ivana Marinković.

Foto: press