WILLOW SMITH POSTALA NOVI AMBASADOR MODNE KUĆE CHANEL

Karl Lagerfeld and Willow SmithŠesnaestogodišnja Willow Smith postala je nova Chanel ambasadorka! Mlada pevačica, denserka, glumica, tekstopisac i trendseterka ćerka je poznatog glumca Willa Smitha i Jadde Pinkett pa ne čudi što je u svet šoubiznsa ušla veoma rano, kao dete, a na crveni tepih stala i pre nego što je postala tinejdžerka.  Willow se još od 2013. godine u javnosti pojavljuje u Chanel odeći, a prvi susret sa Karlom Lagerfeldom, kreativnim direktorom modne kuće Chanel, bio je 2014. godine, kada se pevačica fotografisala za američki magazin V. Zvanična odluka kuće Chanel o saradnji sa Willow Smith saopštena je u sredu, 9.marta 2016, nakon predstavljanja Chanel Fall-Winter 2016/17 Ready-to-wear kolekcije u Grand Palais zdanju.

Willow-Smith-Beauty-Looks-Image Source-Getty - Rindoff- Le Segretain
Image Source: Getty / Rindoff/ Le Segretain

Izbor Willow, baš kao i Lily-Rose Depp za ambasadorke Chanel imperije, Karl Lagerfeld objašnjava činjenicom da su ove dve mlade žene zvezde u usponu koje će Chanel brendu udahnuti nov, moderniji imidž. Zahvaljujući se Karlu i kući Chanel što su je odabarli za tako važnu ulogu Willow je rekla da je na ovaj način francuska modna imperija doprinela novom poimanju lepote.

Willow-Pulled-Off-Risky-Jumpsuit-Show- Image Source- Getty - Pierre Suu
Image Source: Getty / Pierre Suu

Na promociji Chanel Fall-Winter 2016/17 Ready-to-wear kolekcije i javnom saopštenju o novoizabranoj ambasadorki, Willow Smith se pojavila u Chanel kombinezonu sa zipovima koji je iskombinovala sa bajkerskim rukavicama, čizmama u dve nijanse i biserima, dokazavši tako da i te kako ume da barata sa prepoznatljivim Chanel modnim dodacima.
Foto: Chanel press, Popsugar.com, Instagram