16 Givenchy oda bojama

INTERDIT_MAK_OF-BD

Dobrodošli u Givenchy klan koji vam predstavlja svog novog člnana – Givenchy Rouge Interdit Vinyl urbani ruž, namerno drugačiji od drugih, ekstremnog sjaja, fantastičnih nijansi, sa vizuelnim efektom punijih usana.

Nova linija ruževa sadrži 16 intenzivnih i upečatljivih nijansi za koje se slobodno može reći da su svojevrsna “oda bojama”. Najsvetlija je N°01 Nude Ravageur, veoma upečatljive i efektne su N°08 Orange Magnétique i N°13 Rose Désirable, a poslednja i najtamnija u spektru je N°16 Noir Révélateur.

ROUGE_INTERDIT_VINYL_GAMME-BD

Noir Révélateur je misteriozni ruž, najintrigantnija nijansa. Njegova formula reaguje u skladu sa Ph vrednošću usana. Kada se nanese na usne kod svake žene dobija se drugačija nijansa – boja sleza ili šljive, a efekat je zaista senzualan. Ovaj jedinstveni pojačivač može da se koristi i kao završni sloj na bilo kojoj drugoj nijansi ruža. Odmah posle prvog sloja, boja postaje tamnija, gušća i intenzivnija. Letnje nijanse postaju zimske, a one za svaki dan dobijaju sofisticiraniji, evening look.

ROSE_NOIRE-BD

Od radoznalih pogleda ova urbana beauty stvarčica skrivena je u luksuznom metalnom pakovanju sa dodatkom crne, satenske trake. Cena u Sephora parfimerijama: 4.030 din.

Foto: press