5 HALJINA ZA POSAO ZA PRELAZNI PERIOD OD ZIME KA PROLEĆU

Prelazni period između zime i proleća i varljivo, promenljivo vreme koje se po nekoliko puta promeni u toku dana, nije baš zahvalan za osmišljavanje savršenih modnih kombinacija, posebno onih za posao. Baš za ovo vreme kao najpraktičnije pokazale su se haljine, one dužih krojeva koje će vas u jutarnjim satima čuvati od hladnoće. Ne samo što je najženstveniji modni komad u svakom garderoberu, haljina je i najpraktičnija zato što štedi mnogo vremena, jer, sa samo jednim odevnim predmetom – obučeni se!
Za ovaj period, kada se ipak treba čuvati jutarnje svežine, najbolje su haljine od finih, kvalitetnih materijala u čijem sastavu su i svi prirodni materijali kao što su vuna, kašmir, pamuk…
Najlepše krojeve, savršeno dizajnirane da ih nosite i na radnom mestu, ukoliko ono zahteva formalnu garderobu, možete naći u Massimo Dutti radnjama. Kao i uvek, haljine ovog brenda su rafiniranog, minimalističkog dizajna koji vam dozvoljava da ih kombinujete na mnogo načina. Trenutno je međusezonsko sniženje pa neke od haljina možete nabaviti sada po mnogo povoljnijoj ceni, a nositi odmah i čuvati do jesenje i zimske sezone. Haljina sa kaišem, 8.790 din. Haljina od čipke i veza, 8.790 din. Haljina sa plisiranim suknjom, 8.790 din.

Haljina sa logo printom, 12.990 din.Haljina sa čvor-kragnom, 7.490 din.

 

Foto: Massimo Dutti