AIR FRANCE PROMOCIJA: OH LA LA DEALS AKCIJA ZA PUTOVANJA DO 30. NOVEMBRA 2018.

Putnicima iz Beograda avio-kompanija Air France, u okviru promocije Oh La La Deals ponudila je jedinstvene cene za povratne karte do Njujorka, Los Anđelesa, San Franciska, Havane, Rio de Žaneira i drugih brojnih interkontinentalnih destinacija. Zamišljena kao dobar način da uštedite planirajući svoje putovanje na vreme Oh La La Deals promocija traje do 19. januara, karte se mogu iskoristiti u periodu od januara do 30. novembra 2018. a ponuda važi za povratne karte u čiju cenu su uključene i sve takse. Na ovaj način putnici će biti u prilici da po promotivnim cenama iskuse najviši nivo usluge i gostoprimstva po kojima je Air France decenijama unazad prepoznatljiv.
A ovo su neke od destinacija za koje karte možete kupiti na ovoj promociji: Havana od 609 evra, Rio de Žaneiro od 569 evra, Njujork od 419 evra, Los Anđeles od 528 evra, San Francisko od 528 evra i Mauricijus od 739 evra.

– Za ovu promociju odlučili smo se kako bismo nagradili naše verne putnike, ali omogućili i ostalima da se uvere kako je putovanje Air France kompanijom jednistveno iskustvo. U prethodnim godinama Oh La La Deals promocije povezale su Beograd sa celim svetom, a za lep početak 2018. odlučili smo se da ponudimo neke od najpopularnijih destinacija. Njujork je odavno kulturni i poslovni centar sveta, Los Anđeles i San Francisko privlače turiste, dok je Havana posebno interesantna našim putnicima. Naravno, ne treba zaboraviti ni da uskoro počinje i karneval u Rio de Žaneiru i da je ovo odlična prilika za one koji su se u poslednjem trenutku odlučili za posetu karnevalu – istakla je Jelena Banac, Air France direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.
Na akciji je više od 80 destinacija u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi, Indijskom okeanu i na Karibima. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/promo_ohlala.htm. Kako biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Foto: press