ANTHELIOS WET SKIN INOVACIJA: FORMULA KOJA ŠTITI I KAD SE NANOSI NA MOKRU KOŽU

Efikasna zaštita kože od sunca podrazumeva odabir proverenih proizvoda za zaštitu od UVA i UVB zraka, a možda i važnije od svega je da preparati za sunčanje mogu lako da se nanose u svim uslovima. S obzirom na to da proizvodi za zaštitu od sunca postaju manje efikasni kada se koriste na mokroj koži jer se ispiraju u vodi, La Roche-Posay je uvideo potrebu za otkrivanjem nove wet skin formule i strukture proizvoda, pri čemu se vodio vizijom da ona zadovolji četiri osnovna kriterijuma: efikasnost, stabilnost, prozirnost i hidrofobnost. Sve navedeno objedinila je WET SKIN tehnologija koja ide korak dalje od osnovnog sistema filtera, a novi proizvodi – Anthelios XL gel za mokru kožu i Anthelios Dermo-Pediatrics gel-losion za mokru kožu efikasna su zaštita od sunca za sve uzraste, čak i na mokroj koži!
WET SKIN je kombinacija sastojaka u formuli u kojoj se neće rastvarati u vodi, a čak i na mokroj koži formira se vodootporni zaštitni sloj, koji ujedno odbija vodu. Proizvodi za zaštitu mokre kože od sunca nova su generacija proizvoda koji se mogu nanositi na kožu tek izašlu iz vode, odmah nakon kupanja.
Prednosti WET SKIN tehnologije su homogena zaštita a stepen SPF postojanosti zadržan je čak i na mokroj koži.
ANTHELIOS XL SPF 50+ gel za mokru kožu osigurava veoma visoku zaštitu za lice i telo. Idealan je za sport ili aktivnosti u vodi jer je vodootporan i efikasan čak i na mokroj koži. Zahvaljujući sistemu filtera mexoplex, tehnologija koja udružuje sinergije filtera Mexoryl SX i Tinosorb-a, posebno je namenjen koži koja je osetljiva na sunce. Nudi visoku efikasnost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkoj formuli. Cena: 2.646 din.
ANTHELIOS DERMO PEDIATRICS SPF 50+ gel-losion za mokru dečju kožu ima veoma visoku, foto-stabilnu UVA/UVB zaštitu širokog spektra i pruža optimalnu zaštitu od UVA zraka, zahvaljujući patentiranom sistemu filtera u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay, koja ima umirujuća i antioksidativna svojstva. Uz odgovorno ponašanje na suncu, osetljiva dečija koža može biti zaštićena od opekotina i oštećenja ćelija zbog uticaja UV zraka. Ovaj proizvod je idealan za decu koja stalno trče po plaži, koja su mokra od mora i bazena, što zahteva da im roditelji non-stop nanose proizvod za zaštitu od sunca. Sada to mogu da urade, a da ne moraju prvo da ih suše. Cena: 2.646 din.