AVON TTA MIRISNA KOLEKCIJA: NOTE KOJE GARANTUJU DOBRO RASPOLOŽENJE

Avon TTA mirisna kolekcija mogla bi da bude tvoj idealan letnji saveznik – da te prati tokom celog dana ili noći, izalazi s tobom na sastanke, “mazi” te zajedno sa tvojom lepršavom letnjom haljinom, ali i da bude uz tebe dok sa nekim deliš lepotu letnjeg zalaska sunca. Svaki miris u novoj TTA kolekciji posebno je dizajniran i obogaćen cvetnim notama koje savršeno odražavaju dobro raspoloženje i ističu ono najlepše u tebi.
TTA My Everything za nju i njega nove su zvezde jedinstvene TTA kolekcije. Otkriće ti sve čari vrelih letnjih noći, a zahvaljujući mirisnim cvetnim notama koje preovladavaju, tvoj partner i ti zračićete posebnom energijom na kojoj će vam svako pozavideti. Elegantna aromatična mešavina poput čistog zlata i bogati cvetni miris ekskluzivan poput dijamanta koji se krije u novim bočicama, pružiće vam svežinu i eleganciju tokom romantičnih noći.

Šaputavi orijentalni miris živopisnih nota zlatne maline i nežne breskve pružiće ti TTA Tomorrow parfem koji ćeš obožavati. Cvetna nota će te učiniti ženstvenom i primećenom i idealno će oslikati tvoj nemirni duh i energiju kojom zračiš. Obuci svoju omiljenu odevnu kombinaciju, stavi naočare za sunce i uživaj u kafi tokom sunčanih jutra sa drugaricom. TTA Today parfem sa osvežavajućim notama leptir-cveta, soka kaktusa, buketa hibiskusa i cveta pomorandže, u mešavini sa indijskom sandalovinom, učiniće svaki tvoj dan posebnim i vrednim pamćenja!
Sve navedene parfeme možeš pronaći i naručiti u Avon brošuri koja važi do 6. septembra, kao i putem sajta www.avon.rs i to po specijalnoj ceni od 1.590 dinara. U ovom periodu dva nova mirisa – TTA My Everything za nju i njega možeš dobiti i u posebnom setu po ceni od 2.790 dinara.