BESPLATAN KONCERT SARE JO: LUDA ŠMINKA I DOBRA MUZIKA SVAKOME ULEPŠAJU DAN

Sara Jo, mlada zvezda domaće muzičke scene koja ne prestaje da oduševljava publiku svojim uvek drugačijim stajlingom, energičnim scenskim nastupom i snažnim vokalom, u saradnji sa kompanijom Avon, 10. juna 2017. u 17 sati održaće ekskluzivni koncert na platou ispred Ušće Shopping Centra. Svi posetioci biće u prilici da besplatno uživaju u Sarinim najpopularnijim hitovima, ali i da budu među prvima koji će uživo čuti novi singl „Nemam vremena za to“.
Sara Jo je i zaštitno lice Avon Mark linije šminke, zahvaljujući čemu će ovu muzičku poslasticu pratiti i aktivnosti namenjene ljubiteljkama šminke i kozmetike. Posetiteljke će na licu mesta moći da osvoje profesionalnu šminku i manikir, kao i brojne Mark proizvode, dok će od beauty stručnjaka saznati na koji način mogu da uklope jarke boje i neobičnu šminku u svoj stajling.
„Ovaj koncert je inspirisan snagom lepote i muzike! Ne postoji ništa bolje od osećaja da ste nekome ulepšali dan i uspeli da prenesete pozitivnu energiju svom okruženju, a to je upravo ono što se Avon i ja trudimo da uradimo kroz svaki zajednički projekat. Luda šminka i dobra muzika, makar meni, u trenutku poprave raspoloženje i podignu me na noge, a 10. juna ćemo spojiti i jedno i drugo za događaj vredan pamćenja“ – izjavila je Sara Jo ovim povodom.

Foto: press