BIOTHERM NOVITET: TRETMAN KOJI REGENERIŠE KOŽU KAD SE SVETLA UGASE

Novim Aquasource Everplump Night tretmanom za spavanje koji se napaja noću Biotherm nam otkriva novo značenje termina ˝beauty sleep˝. Ever Plump Night formula obogaćena je ekstraktom mikroalge koja živi u mraku i u mraku je i posebno aktivna. Njena inovativna gel-tekstura funkcioniše kao memorijska pena (vraća se u prvobitni oblik) i stvara barijeru na koži zadržavajući hidratantne sastojke. Različita su očekivanja žena od proizvoda za negu kože tokoma dana ili noću. S obzirom da nam tokom noći nisu potrebne fine baze kao podloga za šminku niti zaštita od UV zraka ili zagađenja, noć i jeste idealno vreme kada treba pomoći koži da se oporavi. Dokazano je da se biološka aktivnost kože noću pojačava – ubrzava se regeneracija kože, ali, s druge strane, koža noću gubi više vode nego danju. Baš zbog toga su potrebe kože za energijom i hidratacijom mnogo veće noću.
Ovakvo ponašanje kože tokom noći inspirisalo je stručnjake Biotherm brenda da naprave sasvim novu formulu sa mikroalgama koje se aktiviraju u mraku i sadrže sastojke koji poput drugog sloja kože čuvaju njenu vlažnost i podstiču energiju kada je njena aktivnost na vrhuncu.
Nova gel-tekstura Aquasource Ever Plump Night maska ponaša se kao memorijska pena – bez obzira na to kako je nanosite nakon pet sekundi vraća se u prvobitni oblik. Formula gela je transparentna i crna a neobično tamnu boju daju joj prirodni ekstrakti Novi Everplump Night dolazi sa četkicom koja emituje svetlost, idealna je za nanošenje u mraku, a možete je držati i na vašem noćnom stočiću. Četkica koja sija u mraku obezbeđuje jednako nanošenje za postizanje potpunog 3D osećaja nege kože.

Uz ovaj opuštajući tretman koji “radi” kad se svetla ugase dobijate i četkicu koja emituje svetlost, idealnu za nanošenje u mraku, a možete je držati i na vašem noćnom stočiću. Četkica koja sija u mraku obezbeđuje jednako nanošenje za postizanje potpunog 3D osećaja nege kože. Nakon buđenja, posle prvog nanošenja Everplump Night tretmana, korisnice su izjavile su da im je koža hidrirana, nahranjena i obnovljena, a posle nedelju dana primetile su značajnu razliku u čvrstini, elastičnosti i punoći koži.
Cena za 75ml/ 6.493 din.

Foto: press