BOJANA KRSMANOVIĆ U PRAZNIČNOJ KAMPANJI ZA GUESS ASESOAR

holiday_2016_guess_accessories_collection_advertising_campaign_f7b

Za ovu prazničnu sezonu GUESS predstavlja atraktivnu advertajzing kampanju za liniju asesoara koja je snimljena u Los Anđelesu. U glavnim ulogama pojavljuju se modeli Bojana Krsmanović i Megan Irwin koje nam predstavljaju najpoželjnije torbe i obuću koje bi svaka GUESS devojka morala da ima u svom prazničnom stajlingu.

Kampanja je snimana u predivnoj vili u Los Anđelesu i prikazuje manekenke koji nose ovosezonske modele oplemenjene leopard printom, eko-krznom, kao i denim elementima. Linija obuće nudi mešavinu atraktivnih stilova u vidu seksi čizama preko kolena u kamiljim tonovima, sivim i jet black nijansama, kao i modela sa otvorenim prtima. Kada je reč o torbama, u ponudi je nekoliko različitih stilova izrađenih od premium materijala. Totes i satchels modeli su pretrpeli svojevrstan facelift i dostupne su u piton-print varijanti uz detalje od eko-krzna. Fotografije potpisuje Josh Ryan, dok je za stajling bila zadužena Veronique Droulez, a art direktor Paul Marciano, Chief Creative Officer for GUESS?, Inc.

Modele assesoara iz praznične kolekcije možete naći u GUESS radnjama u Beogradu – ŠC Ušće i Delta city, Marciano Guess u Knez Mihailovoj 30, kao i Novom Sadu – Pozorišni trg 7, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: press